



ריח משכר של בצק חם, גבינת עיזים ופלפלים קלויים צילום: עמנואל רוזנצוייג
פיצה ללא רוטב עגבניות, אבל עם טעמים מודגשים ונפלאים של גבינת עיזים, פלפל קלוי, עגבניות מיובשות ועוד תוספות כיד הדמיון. אני הוספתי למשל שרימפס, אבל גם חזה עוף מהווה תוספת נהדרת ואפשר כמובן בלי כלום.
אפשר להוסיף מעט מוצרלה לקבלת הקרמה, אבל אפשר גם לוותר.
לא לשכוח לזלף מעט שמן זית לפני ואחרי האפייה!
בצק השמרים עובר התפחה אחת בלבד, אבל לא לוותר עליה.
אני אוהב את הבצק של הפיצה דק. אז אני מרכז גבינה בשולי הפיצה, ומגלגל את הבצק עליה. כיף גדול להגיע לקצה הפיצה ואז במקום להשליך שאריות בצק קשה ונטול טעם, מקבלים "קינוח" של בצק ממולא גבינה - והפעם גבינת עיזים!