פיצת גבינת עיזים, עגבניות מיובשות, אנשובי ופלפלים קלויים

פיצת גבינת עיזים, עגבניות מיובשות, אנשובי ופלפלים קלויים
רידוד בצק פיצה וציפוי גבינת עיזים
20120523 piza goatcheese 02
תוספת בשר או פירות ים לפיצה
פיצה חמה ומגרה
ריח משכר של בצק חם, גבינת עיזים ופלפלים קלויים צילום: עמנואל רוזנצוייג

פיצה ללא רוטב עגבניות, אבל עם טעמים מודגשים ונפלאים של גבינת עיזים, פלפל קלוי, עגבניות מיובשות ועוד תוספות כיד הדמיון. אני הוספתי למשל שרימפס, אבל גם חזה עוף מהווה תוספת נהדרת ואפשר כמובן בלי כלום.

אפשר להוסיף מעט מוצרלה לקבלת הקרמה, אבל אפשר גם לוותר.

לא לשכוח לזלף מעט שמן זית לפני ואחרי האפייה!


בצק השמרים עובר התפחה אחת בלבד, אבל לא לוותר עליה.

אני אוהב את הבצק של הפיצה דק. אז אני מרכז גבינה בשולי הפיצה, ומגלגל את הבצק עליה. כיף גדול להגיע לקצה הפיצה ואז במקום להשליך שאריות בצק קשה ונטול טעם, מקבלים "קינוח" של בצק ממולא גבינה - והפעם גבינת עיזים!

המשך קריאה
  4471 צפיות
בחזרה לראש העמוד