עוגת פבלובה

עוגת פבלובה
מילה אחת: שחיתות צילום: עמנואל רוזנצוייג

פבלובה. הרקדנית והעוגה. ללא ספק אנו עוסקים כאן בחושים...

את הקינוח המפורסם הזה מרכיבים מבסיס מרנג קריספי מבחוץ ורך מבפנים, מצפים בקרם קצפת ומעטרים בפירות, לרוב פירות יער אם כי אפשר לשחק עם כל פרי אהוב.

הפעם נצפה את העוגה בקרם מורכב ועשיר עוד יותר על בסיס גבינת מסקרפונה ושוקולד לבן, שיהווה ניגוד מתוק וקונטרסטי מאד לרוטב פירות היער החמצמץ.

אושר של שחיתות

המשך קריאה
  6919 צפיות
  0 תגובות

סוד הקרמשניט המשפחתי

סוד הקרמשניט המשפחתי

קרמשניט - בלי להחסיר כלום צילום: מרינה גולדשטיין
בפרץ של נדיבות ושיתוף, מרינה משחררת לעולם את המתכון המשפחתי לקרשמינט החלומי. רק שלא תעזו חלילה להיות יצירתיים ולשנות אותו, מה ששלה, שלה.

המשך קריאה
  4222 צפיות
  0 תגובות
בחזרה לראש העמוד