חביתה בטורטייה

חביתה בטורטייה
לאכול בידיים צילום: עפרה קיוי

נשנוש זריז של חביתה משודרגת ופיקנטית בתוך טורטייה, מוכנה לאכילה ביד.

המתכון הוגש במקור על ידי עופרה קיוי תחת המדור עופצ'וק

המשך קריאה
  3680 צפיות

התאווה לנשנוש...

התאווה לנשנוש...
לנשנש כשחושבים על מה לנשנש אחר כך צילומים: עפרה קיוי

לנשנוש יש מספר מטרות: הוא צריך להיות קל לביצוע, שהמצרכים יהיו זמינים וכמה שיותר מהיר להכנה.

התוצאה, לא פחות חשובה: טעימה ומשביעה, מהסוג שגורם לנו להרגיש ששיחקנו אותה. שני מתכונים וחצי לנשנוש בבוקר, בערב או מתי שבא לכם.

המשך קריאה
  19527 צפיות
בחזרה לראש העמוד