פלפלוני פדרון במילוי תפוחי אדמה ודג

פילפלוני פדרון ממולאים ליד כוס בירה כל הטוב הזה, עם בירה נהדרת ביום שמש

לאחרונה פרסמנו את אופן הכנת הטאפס הנפוץ כל כך בספרד של פלפלוני פרדון מטוגנים. טאפס שהולך נפלא עם בירה קרה.

הפעם, נשדרג את הטאפס ונמלא את הפלפלון במחית רכה של תפוחי אדמה עם דג מאודה. קצת יותר עבודה, אבל שווה את ההשקעה. הפעם, במקום לטגן את הפלפלונים, נאפה אותם בתנור.

המשך קריאה
  230 צפיות

פלפלוני פדרון לנישנוש עם בירה

pimientos-de-padron טאפס בפני עצמו, או עם טאפס נוסף ובירה

בכל טאפסייה בספרד תמצאו מנה פשוטה (כמו רוב הטאפסים) של פלפלונים ירוקים קטנים מטוגנים, עם מלח גס, מוגשים כפי שהם לצד בירה קרה.

המשך קריאה
  784 צפיות

התאווה לנשנוש...

התאווה לנשנוש...
לנשנש כשחושבים על מה לנשנש אחר כך צילומים: עפרה קיוי

לנשנוש יש מספר מטרות: הוא צריך להיות קל לביצוע, שהמצרכים יהיו זמינים וכמה שיותר מהיר להכנה.

התוצאה, לא פחות חשובה: טעימה ומשביעה, מהסוג שגורם לנו להרגיש ששיחקנו אותה. שני מתכונים וחצי לנשנוש בבוקר, בערב או מתי שבא לכם.

המשך קריאה
  20629 צפיות
בחזרה לראש העמוד