פלפלוני פדרון לנישנוש עם בירה

pimientos-de-padron טאפס בפני עצמו, או עם טאפס נוסף ובירה

בכל טאפסייה בספרד תמצאו מנה פשוטה (כמו רוב הטאפסים) של פלפלונים ירוקים קטנים מטוגנים, עם מלח גס, מוגשים כפי שהם לצד בירה קרה.

המשך קריאה
  173 צפיות

התאווה לנשנוש...

התאווה לנשנוש...
לנשנש כשחושבים על מה לנשנש אחר כך צילומים: עפרה קיוי

לנשנוש יש מספר מטרות: הוא צריך להיות קל לביצוע, שהמצרכים יהיו זמינים וכמה שיותר מהיר להכנה.

התוצאה, לא פחות חשובה: טעימה ומשביעה, מהסוג שגורם לנו להרגיש ששיחקנו אותה. שני מתכונים וחצי לנשנוש בבוקר, בערב או מתי שבא לכם.

המשך קריאה
  20407 צפיות
בחזרה לראש העמוד