ריזוטו קוקוס ואדמאמה

ריזוטו קוקוס ואדמאמה
ריזוטו קרמי. כל תוספת עליו תהיה נפלאה צילום: עמנואל רוזנצוייג

הטכניקה היא של הכנת ריזוטו. המרכיבים אסייתים. התוצאה - אורז קרמי בעל טעם אקזוטי, איתו אפשר לשלב גם פירות ים כמו במתכון הנוכחי, או דג, או רצועות עוף מטוגנות קלות, או נקי כפי שהוא.

המשך קריאה
  3776 צפיות

ציר דגים

ציר דגים
אידרות וירקות שורש - טעם מושלם צילום: גורדון המילטון

במאכלי ים רבים כדאי להשתמש בציר דגים, במקום בסתם מים.

בריזוטו פירות ים, מרקי דגים, רטבים שמלווים דגים מטוגנים או אפויים ועוד.

בכל פעם שמכינים מנה הכוללת פילה דג, נותרים הראש, הזנב והאדרות. בין אם אתם מפלטים לבד ובין אם מוכר הדגים עושה זאת עבורכם, שמרו את כל השאריות והשתמשו בהם לציר.

אצלי תמיד יש מיכלי יוגורט משומשים עם ציר קפוא במקפיא, מוכנים לשעת הצורך.

המשך קריאה
  3586 צפיות
בחזרה לראש העמוד