סלסת ליצ'י, נענע וליים

סלסת ליצ'י, נענע וליים
טעם אקזוטי, חמוץ מתוק חריף צילום: עמנואל רוזנצוייג

פירות טרופיים הם בסיס נפלא לסלסה רעננה שמקפיצה דג מטוגן ובשרים עדינים צלויים כמו פרגית, למשל.

הליצ'י העסיסי עם הליים העוקצני והנענע, יוצרים סלסה מופלאה ואקזוטית. קצת צ'ילי, כוסברה ופיסות עדינות של בצלצלי שאלוט - והנה אנו הופכים מנות מטוגנות וצלויות בסיסיות למנות נפלאות ומגרות.

המשך קריאה
  2195 צפיות
  0 תגובות
בחזרה לראש העמוד