סורבה גויאבה אדומה

סורבה גויאבה אדומה הבטחה ללילות קרירים בסוף ימי שרב של סתיו
guava general 01
guava general 02
ריבעי גויאבה אדומה נקיים מזרעים
קוביות גויאבה קפואות על מגש
הכנסת קוביות גויאבה קפואות לשקית אכסון במקפיא
סורבה גויאבה מוגש בצלוחית עם גויאבות חתוכות לקישוט מסביב

עונת הגויאבות נמשכת בקושי שבוע שבועיים. במיוחד אלו הגדלות בבית ולא זוכות ל"טיפול" מאריך חיי מדף.

האדומות אהובות עלינו במיוחד וברגע שהעץ שבחצר הבניין שלנו מתחיל להפיל את הפרי הבשל, אנו קוטפים ככל שניתן, מכינים להקפאה ואז נהנים מסורבה עדין ומופלא לאורך כל הסתיו השרבי שעוד עומד בפנינו. ואם הקור לא עושה לכם את זה, אז לחילופין או בכלל גם וגם - כדאי להכין ריבת גויאבות מתובלת בתבלינים חמים.

ירוק בחוץ, ורדרד בפנים. טעם של סתיו

הבעייה היא שכל הטוב הזה נושר תוך ימים ספורים מהעץ. צריך לנצל את הפרי ולקטוף אותו יום לפני שהוא מבשיל לגמרי

המשך קריאה
  202 צפיות
בחזרה לראש העמוד