טורטליני שפונדרה בציר בקר וקרם קוקוס עם ארטישוק צלוי

טורטליני שפונדרה בציר בקר וקרם קוקוס עם ארטישוק צלוי
עדין, עשיר. טעם של עוד צילום: עמנואל רוזנצוייג

כיסונים יפהפיים מבצק רבוך, ממולאים צלי שפונדרה ואפונת גינה, טובלים ברוטב בעל טעם עמוק ומקושטים בארטישוק צלוי ואפונת שלג שהוקפצו קלות בשמן זית.

מנה יפה וכייפית שאפשר לעשות עליה אין סוף ווריאציות של מילוי, רוטב ותוספות.

המשך קריאה
  3139 צפיות
  0 תגובות
בחזרה לראש העמוד