רביולי ארוגולה במילוי כרישה וריקוטה ברוטב חמאת לימון פרג וצנוברים

רביולי ביתי משובח בצק משי, מילוי מתקתק, רוטב חמצמץ

יש מי שמכור להכנת פסטה ביתית. הנה לכם עוד חגיגה.
יש מי שחושב שהעבודה מוגזמת אל מול התוצאה. הפסד שלו.
ויש את אלו שרוצים וחוששים, או שמחכים להזדמנות מתאימה להוצאת מכונת רידוד הפסטה מהארון. עבורכם - זה הזמן!

הפעם מדובר במנה נפלאה, עשירה בטעם אגוזי מהארוגולה שבבצק ומהצנוברים, מפתיעה במתיקות הטבעית של הכרישה אל מול חמיצות הלימון, יפה בצבע הירוק הזרחני-פסטלי. טקסטורות שנעות בין הבצק העדין, גבינת הריקוטה הקלילה ועד קראנצ'יות הפרג והצנוברים.

הזדמנות לחגיגה ובהחלט מצדיק את טיפת המאמץ.

המשך קריאה
  427 צפיות
  0 תגובות

גלילות זוקיני במילוי כרשה וגבינת עיזים ברוטב פלפל קלוי

גלילות זוקיני במילוי כרשה וגבינת עיזים ברוטב פלפל קלוי
גלילה מהודרת ורעננה במילוי מתקתק צילום: עמנואל רוזנצוייג
 
פרוסות דקות של קישואים מוצקים, מעוטרות בפסים ירוקים כהים עדינים, יוצרות מעטפת מושכת ומהודרת למלית מתקתקה של גבינת עיזים וכרישה מאודה.
המנה הנפלאה הזו טובלת ברוטב פלפלים קלויים, מתוקים וחריפים שמשלימים את המנה בצבע וטעם עמוקים ומסקרנים.
 
המשך קריאה
  2781 צפיות
  0 תגובות
בחזרה לראש העמוד