קפוצי'נו דלעת בניחוח תפוזים צילום: עמנואל רוזנצוייג
גרסת מרק דלעת מעודנת ומפונפנת של מרק חלבי, שמקבל ניחוח תפוז מקליפה מגוררת.
המרק מוגש בכוס קפוצ'ינו, עם חלב מוקצף.
פורסם לראשונה באתר "אוכל טוב"
אני משתדל להשתמש בקליפת תפוז שלא עבר בית אריזה, שבו מצפים את התפוז בחומרים שונים ומשונים לטובת עמידות המדף - או מהפרדסים בסביבה או מהשוק (גם בשוק צריך לשים לב. יש תפוזים עם הגבעול ואפילו כמה עלים שברור שהגיעו ישר מהפרדס, ויש את אלו שמבריקים בערימה והברק, מה לעשות, לא בא מהתפוז שנקטף מהעץ).
נשתמש בחלב מוקצף היטב, בדיוק כמו לקפוצ'ינו.