יש בינינו כותבים שמעדיפים להשאר בעילום שם.

לעיתים הנושאים עליהם הם כותבים, אישיים מידי לחשיפה רחבה, אך עם זאת רלוונטים לכולנו.

לעיתים יש עליהם מגבלות כתיבה פומבית בגלל מחוייבויות אחרות, אך עדיין הם רואים ב"שטעים" במה ראוייה וחשובה.

קולם מספיק חשוב לנו!

בסיטואציות נדירות ובמסגרת "הסכם ההבנות" הקיים ביננו נכתבים גם אי אלו פוסטים זוגיים. אל דאגה, אנחנו חסידים גדולים של מינונים.

 טייס באל על לאחר 30 שנה כטייס קרב בחיל האויר.

ארנון מעיד על עצמו: "יוצר בתשוקה לשמחת חיים. מאייר, מצייר ומפסל.גם במטבח.

מחובר לטבע, לירח מלא ולים. קל תנועה, סקרן, אמיץ וישר. רץ יחף על החוף.

מנסה לחשוב חופשי, לרוב בדילוגים רב כיווניים."

אני כעיוור אחרייך
תום מסע הצלב שלי
הו כינרת שלי
מצב חצב
רוח החומר
לגעת בזהר
צלילי הסתיו
טבע הדברים
זאב ערבות
וזרח השמש
View All Posts  

יש לה דיבור מיוחד עם בגדים. הם מספרים לה סיפור והיא יודעת להקשיב ולעשות איתם קסמים.

מתוך אהבה גדולה לנשים, היא עוזרת להן לכתוב, לשכתב ולהמציא מחדש את הסיפור שלהן.
סטייליסטית מבטן ולידה.

מוטו מרכזי: "גם אני גדלתי על הפתגם 'אל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו' אבל מי מסתובבת בחנות ומחפשת את הקנקן הכי מכוער?"

בוגרת שנקר במגמת עיצוב אופנה, נשואה לאיציק ואם לשני בנים.
אפשר לקרוא על מיה קצת יותר בפוסט "עליי..."

מרינה גולדשטיין, דיסלקטית, כותבת עם שגיאות בלי קוונה ולא יודעת להישתמש בספלר מישום שהוא מיתעקש ברוב הזמן ליכתוב ש"אין לו הצעות" לאיזה מילה כידי לי ליבחור , אוהבת לספר לעולם למה הפרעות קשב וריכוז הם יתרון ואיך מגלים אותו... ובעיקר נהנת להוביל אנשים להגשים את החלומות שלהם.

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.

 לפרנסתה ולגם לשמחתה, היא עובדת כמאמנת בכירה, מתמחה בהתעמלות ותנועה לגיל השלישי. אל תצפו ממנה לקטעי הגות גסטרונומיים, היא בעד מספר שורות מחץ, אבל מובטח לכם שתלקקו אצלה את האצבעות.

  דגים   ירקות   תפוחי אדמה   אורז   חצילים   רביולי   גריל   כבד עוף   עוף   חלב קוקוס   עגבניות   גבינה   טוסט   קוטג'   בייגלה   בקר   בשר   אסייתי   מרק   קשיו   תאילנדי   בצק פילו   ערמונים   קניות   בשר טחון   טחינה   בטטה   בצק שמרים   שוק   חביתה   טורטייה   פלפל   חלה   תות שדה   נשנוש   בראנץ'   ארוחת בוקר   אריסה   תפוחים   קציצות   תירס   מסעדה   ביקורת מסעדה   ביצים   שוקולד   סלט   מרק קר   דובדבנים   קינוח   סיור   נקטרינות   לבנה   תאנים   פירות יער   ג'לי   פורל   חצ'פורי   גרוזיה   גאורגיה   סדנאות   ארוחה קלה   כוסברה   כמהין   אינדונזי   קטשפ   מזרחית   פרמיז'ן   טונה   סלק   קולרבי   צנון   פילה   טארטלט   שמנת מתוקה   קוקוס   פנקו   קצפת   מוצרלה   ביצה עלומה   סילאן   כרישה   אפונה   חמוציות   הונגריה   צמחוני   תרמומיקס   תבשילי בשר   מאפים   תבשילי ירקות   מתוק   נטול גלוטן   בשר {פליאו)   תבשילי ירקות {פליאו}   נישנושים {פליאו}   מרקים {פליאו}   סלטים {פליאו}   קינוחים {פליאו}   דגים ופירות ים {פליאו}   לחם ומאפים מלוחים {פליאו}   מאכלי ים   המלצות   מאפים מתוקים   נישנושים   גזר   יוגורט עיזים   סוויד   פרסי   אתני

כשצריך לגעת בנשמה, באומץ או בפחד (ושוב אומץ), כשרוצים לראות מעבר לתוצאות משא ומסע החיים, רונית היא הכתובת.

אם לארבעה מתבגרים, פסיכותרפיסטית, מנחה ומטפלת קבוצתית.
מתמחה בעבודה עם ילדים להורים גרושים ומבוגרים בתקופות מעבר ושינוי.

תיאור מלא ואישי, בפוסט "עליי...".

בחזרה לראש העמוד