Chicken Breast in Preserved Lemon

Chicken Breast in Preserved Lemon
איטום חזה העוף והמשרה בשקיות וואקום
צריבת חזה העוף על הפלאנצ'ה

Link: preparing Preserved Lemon

Ingridents:

  • 4 clean chicken breasts
  • 1 green chili or jalopenio finely chopped
  • 1/2 Tablespoon coriander seeds, grounded
  • 5-6 Tablespoons Preserved Lemon
  • 4-5 Tablespoons olive oil
  • 3 Tablespoons green onion, finley chopped
  • Sea salt by the taste

Directions (using Sousvide):

  1. Prepare the waterbath at 650C
  2. Mix all marinade ingridients
  3. מעסים את המשרה לתוך חזות העוף ומעבירים, יחד עם המשרה, לתוך שקיות הבישול ואוטמים.
  4. מבשלים באמבט המים במשך שעה. אם מכינים מראש, מעבירים מייד למי קרח, מצננים במשך שעה ושומרים במקרר. לפני ההגשה מחממים באמבט בטמפרטורה 60 מעלות במשך 15 דקות.
  5. מעבירים את חזות העוף לגריל או לפלאנצ'ה עם פסים וצולים דקה מכל צד. במהלך הצריבה מושכים עם מברשת את שאריות המשרה משקית הבישול על פני חזה העוף.
  6. פורסים כל חזה בחיתוך אלכסוני ומגישים. בתמונת המתכון ההגשה היא על ריזוטו לימון כבוש וירקות שורש.

  12 Hits
Go to top