תנו לי מהאדום האדום הזה צילום: עפרה קיוי
כולם אוהבים אותם, רובנו קונים אותם, שמים אותם בכל מקום אפשרי, בעוגות, במוסים, בסלטים קרים, ריבות וכו'......
אני הכנתי מחית תותים, אבל רעיון ההגשה הינו שונה, כי אתם כבר יודעים שאני לא אוהבת "שיגרה", אוהבת לפנק את עצמי
מחית תותים חגיגית אישית (1 מנה)
- 1/4 ק"ג תותים שטופים חתוכים
- מיץ לימון
- אבקת סוכר (לפי הטעם) או סוכר רגיל
- מעט קוואנטרו
- סוכריות צבעוניות קטנות של יומהולדת
- גלילות ופל למילוי – מוכנות (של מיימונס)
- כפיות רחבות שקופות חד פעמיות
- כוסית שקופה חד פעמית
אופן ההכנה:
- את התותים, הסוכר, מיץ הלימון ומעט קוואנטרו לתוך מעבד, ולרסק עד קבלת מחית הומוגנית.
- לבדוק את הטעם ולתקן בהתאם.
- למקפידים אפשר לסנן את המחית או להשאירה ככה
- לקחת גלילת ופל למילוי ולחתוך אותה בזהירות עם סכין שיניים לטבעות בעובי הנראה לכם (ראו תמונה)
- חלק מהמחית למזוג לכוסית השקופה ולהעמידה באמצע צלחת ההגשה האישית.
- להניח טבעת ופל אחת בכל כפית רחבה ולמלא במחית ולבזוק מעט סוכריות צבעוניות מעל ולהניח מסביב לכוס.
תגובות