טמפרור? לא אצלי. גנאש שוקולד

טמפרור? לא אצלי. גנאש שוקולד

מידע נוסף

  • קל
  • שעה
  • שעה
  • כן
  • כן
  • תבנית סיליקון בהתאם לצורה הרצוייה
מתוק לו מתוק לו צילום: עפרה קיוי

יש דרך להכין לפי החוקים והכתובים, ויש אותי וחוקיי שלי.

תאמינו לי, זה טעים ואולי אפילו יותר טעים.

מצרכים:

  • חבילה וחצי שוקולד מריר (85% לאנשי הפליאו) / מריר / רגיל  פרה
  • מיכל שמנת להקצפה
  • 25 גרם חמאה
  • קורט מלח ים – מלח גס
  • פתיתי צי'לי (לא חובה)
  • תבנית סיליקון בכל צורה שתרצו
  • אבקת קקאו מאיכות טובה

אופן ההכנה:

  1. לקלחת להכניס קוביות שוקולד ושמנת להקצפה, על אש קטנה לערבב עד שהשוקולד מכיל לתוכו את השמנת, להוריד מהאש
  2. להוסיף את החמאה ולערבב היטב
  3. את התערובת לצקת לתוך התבניות ומייד לפריזר לשעה עד שעה וחצי בערך

ההגשה:

  1. להוציא את ה"גאנש " מהתבניות לצלחת עם אבקת קקאו ולגלגל כל "גאנש" כך שיעטף היטב, לנער שאריות
  2. לשים מעל כל "גאנש" כמה גבישוני מלח גס ולהגיש
  3. אפשרויות הגשה: עם פירות יער, גלידה, קצפת, סורבה, וכו' וכו'

זהו! תהנו

למי קראתם "יא תות"?
טארט תאנים וקרם שקדים בפילו עם קרם לבנה מוקצף ופיר...

פוסטים קשורים

תגובות

אורח - שגיא בתאריך שישי, 27 אפריל 2018 14:58
כמה חמאה?

כמה חמאה?

כמה חמאה?
עמנואל רוזנצוייג בתאריך ראשון, 29 אפריל 2018 22:05
כמות חמאה מתוקנת

25 גרם חמאה. אכן הנתון היה חסר ועכשיו מתוקן.
תודה!

25 גרם חמאה. אכן הנתון היה חסר ועכשיו מתוקן. תודה!
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 25 מאי 2018

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד
any_module

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.