טמפרור? לא אצלי. גנאש שוקולד

טמפרור? לא אצלי. גנאש שוקולד

מידע נוסף

  • קל
  • שעה
  • שעה
  • כן
  • כן
  • תבנית סיליקון בהתאם לצורה הרצוייה
מתוק לו מתוק לו צילום: עפרה קיוי

יש דרך להכין לפי החוקים והכתובים, ויש אותי וחוקיי שלי.

תאמינו לי, זה טעים ואולי אפילו יותר טעים.

מצרכים:

  • חבילה וחצי שוקולד מריר (85% לאנשי הפליאו) / מריר / רגיל  פרה
  • מיכל שמנת להקצפה
  • חמאה
  • קורט מלח ים – מלח גס
  • פתיתי צי'לי (לא חובה)
  • תבנית סיליקון בכל צורה שתרצו
  • אבקת קקאו מאיכות טובה

אופן ההכנה:

  1. לקלחת להכניס קוביות שוקולד ושמנת להקצפה, על אש קטנה לערבב עד שהשוקולד מכיל לתוכו את השמנת, להוריד מהאש
  2. להוסיף את החמאה ולערבב היטב
  3. את התערובת לצקת לתוך התבניות ומייד לפריזר לשעה עד שעה וחצי בערך

ההגשה:

  1. להוציא את ה"גאנש " מהתבניות לצלחת עם אבקת קקאו ולגלגל כל "גאנש" כך שיעטף היטב, לנער שאריות
  2. לשים מעל כל "גאנש" כמה גבישוני מלח גס ולהגיש
  3. אפשרויות הגשה: עם פירות יער, גלידה, קצפת, סורבה, וכו' וכו'

זהו! תהנו

דרג את הרשום בבלוג זה:
למי קראתם "יא תות"?
טארט תאנים וקרם שקדים בפילו עם קרם לבנה מוקצף ופיר...

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
חמישי, 23 נובמבר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.