מתוק לו מתוק לו צילום: עפרה קיוי

יש דרך להכין לפי החוקים והכתובים, ויש אותי וחוקיי שלי.

תאמינו לי, זה טעים ואולי אפילו יותר טעים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. לקלחת להכניס קוביות שוקולד ושמנת להקצפה, על אש קטנה לערבב עד שהשוקולד מכיל לתוכו את השמנת, להוריד מהאש
  2. להוסיף את החמאה ולערבב היטב
  3. את התערובת לצקת לתוך התבניות ומייד לפריזר לשעה עד שעה וחצי בערך

ההגשה:

  1. להוציא את ה"גאנש " מהתבניות לצלחת עם אבקת קקאו ולגלגל כל "גאנש" כך שיעטף היטב, לנער שאריות
  2. לשים מעל כל "גאנש" כמה גבישוני מלח גס ולהגיש
  3. אפשרויות הגשה: עם פירות יער, גלידה, קצפת, סורבה, וכו' וכו'

זהו! תהנו