שמש קייצית שוקעת.
הצבעים הופכים צהוב כתום ובמרפסת, רגע לפני שמתכנסים איש איש מעיסוקיו למשפחתיות, נפגשים לרגע אינטימי רגוע.
מרגריטה עשוייה תות קפוא - מושלמת עכשיו למעבר.
יש מליוני פוסטים ברחבי האנטרנט על אופן הכנת מרגריטה, אולם חשבתי שעכשיו, בסוף עונת תות השדה, כדאי לכולם לנצל את המחירים הנמוכים ולהקפיא כמה קילו של תות שטוף וחתוך לארבעה.
כך תבטיחו לעצמיכם רגעים יפים וצוננים בערבי הקיץ החמימים.
במתכוני מרגריטה רבים תמצאו שימוש בקרח.
אבל אנחנו מעדיפים מרגריטות פרי קפוא במקום הקרח. גם טעם, גם צבע.
מי שמתעקש על ההגשה המסורתית של כוס מרגריטה ששפתה נמרחת בלימון ואז מצופה מלח - מוזמן. אנחנו מוותרים על החלק הזה...
ליחס האלכוהול המצויין במתכון הגעתי לאחר הרבה נסיונות עד שקלענו לטעם האישי. אפשר לעדן ולהפחית טיפה את שני סוגי האלכוהול.
חומרים לשתי מנות:
אופן ההכנה
במעבד מזון או בלנדר איכותי: מכניסים את כל החומרים וטוחנים במשך דקה עד לקבלת משקה ברד חלק.
בתרמומיקס : 1 דקה / מהירות 10. המשקה מתקבל בתרמומיקס קטיפתי ומלטף במיוחד!
מוזגים לכוס מרגריטה משולשת, מוסיפים קשית קצרה ומתפנים לאינטימיות זוגית מרגיעה ומתפנקת
תגובות 1
שאלו אותי היום אם המשקה מוגבל רק לתותים.
יש אין סוף אפשרויות להכנת מרגריטה. הבסיס הוא השימוש בטקילה וליקר התפוזים. על זה אפשר להלביש כל פרי קפוא שרוצים. פירות יער למשל (אולי יהיה כדאי לסנן מעט את המרגריטה אם הגרגירים יפריעו). אבטיח קפוא, מלון, מנגו. ענבים שחורים קפואים גם הופכים נפלאים במרגריטה, אולם חשוב שהבלנדר יהיה איכותי או תרמומיקס, אחרת קליפות הענבים עלולולת להפריע.