גלגלת עופית

גלגלת עופית

מידע נוסף

  • בינוני
  • 50 דקות
  • 50 דקות
  • כן
  • לא
שכבות של נוסטלגיה צילום: עפרה קיוי

מיליון ושתיים וריאציות על המתכון הזה, ונוסטלגיה באוכל זה לא דבר רע

מצרכים:

  • חזה עוף שטוח ואחיד בעוביו
  • כבד עוף קצוץ
  • 2-3 פרוסות נקניק כתף או אחר שאוהבים
  • חמוציות חתוכות/צימוקים שחורים קטנים/לבנים חתוכים מושרים ב-2 כפות קוניאק
  • מלח,פלפל,
  • פירורי פנקו
  • ניילון נצמד

כבד קצוץ מהיר:

  1. לטגן כבדים חצי טיגון רצוי בחמאה, מלח ,פלפל גרוס (אח"כ עוברים אפיה לא לדאוג)
  2. לטגן בצל גדול לחצי השחמה
  3. במעבד מזון לתת כמה פולסים לכבד ולבצל
  4. להוציא לקערה ולערבב עם החמוציות/צימוקים
  5. לבדוק תיבול

הכנת הגלגלת העופית

  1. על משטח העבודה לפרוס יריעת ניילון נצמד
  2. מעליה את חזה העוף השטוח
  3. לתבל במלח ופלפל גרוס
  4. לכסות בנקניק שקניתם במו ידיכם
  5. מעל הנקניק לשטח את הכבד הקצוץ
  6. לגלג עם הניילון את כל הכבודה לגלילה סקסית ולהדק בקצוות כמו סוכריה
  7. להכניס לפריזר לרבע שעה עד 20 דקות (בתנאי שהוא עובד)
  8. לחמם תנור ל- 150-175 מעלות (תלוי בתנור) חום בינוני
  9. להוציא את הגלילה מהפריזר למרוח בחמאה מומסת או מעט שמן ולגלגל בפירורי הפנקו
  10. להכניס לתנור (הזמן תלוי בגודל חזה העוף)
  11. לתת לגלילה לנוח על משטח עבודה, לחתוך באמצע ולהגיש
דרג את הרשום בבלוג זה:
סיפור אהבה בין קציצית ודובדבנית ( הוכן לפי מתכון ...
נתחוני עוף ברוטב קוקוס וכוסברה

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
חמישי, 14 דצמבר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.