נתחוני עוף ברוטב קוקוס וכוסברה

נתחוני עוף ברוטב קוקוס וכוסברה
עוף בקרם קוקוס וכוסברה. תאילנדי עדין צילום: עפרה קיוי

החום מעייף מאוד ואין כל חישקוק לזוז, ובכל זאת ברבע שעה יש לכם ארוחה טעימה, זולה, משביעה, ניתנת לשינוי ממה שיש בבית

מצרכים (מנה אחת):

  • 2 חזות עוף (לשניצל) נקיים מגידים, חתוכים לקוביות בגודל ביס
  • מעט סוכר חום
  • 2 כפיות שטוחות חמאת בוטנים חלקה או עם בוטנים
  • מי קוקוס
  • טיפת שמן
  • רוטב צי'לי חריף
  • מלח,פלפל
  • בצל חתוך טבעות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • פיטריות חתוכות לפרוסות
  • מעט כוסברה קצוצה דק

(אפשר להחליף/להוסיף קוביות אננס מקופסא לשדרוג מהמם, או שקדים, פיסטוק וכו', במקום חמאת בוטנים – חרדל חלק)

ההכנה:

  1. במחבת טיפת שמן ולהזהיב את הבצל ואת השום. להוסיף את נתחי העוף להקפיץ 2 דקות ולפזר סוכר חום מעל, ולערבב.
  2. להוסיף את הפיטריות, ולערבב.
  3. כאשר הכל שחום, לתבל במלח ופלפל ולהוסיף את חמאת הבוטנים ולהמיס אותה במחבת, ולערבב.
  4. להוסיף את מי הקוקוס והצי'לי החריף ולצמצם עם כל המרכיבים שבמחבת את הרוטב מעט. לסדר בצלחת ההגשה ולפזר קוסברה קצוצה סביב סביב.
  5. להגיש עם אורז לבן
0
קציצות אינדונזיות ברוטב קוקוס וסמבל
גלגלת עופית

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 01 דצמבר 2023

Captcha Image

אודות המחבר/ת

טייס ברוב שנות חייו ובשלן אפילו הרבה יותר מזה. שותף ב - TOP TWO, מומחה לבניית קונספט מולטימידה. אב ...
בחזרה לראש העמוד