פילה בקר ופירה בטארטלט

פילה בקר ופירה בטארטלט
מנת גורמה זריזה צילום: עפרה קיוי

זו בעיקר הצעה להגשת המנה בצורה אחרת, שונה, אולי מפתיעה, אולי לא.

במסעדות בדרך כלל מגישים מנות מפונפנות וכולם עטורי חיוכים, אפשר לחשוב מי יודע מה קיבלו.

אז הנה, בשביל הפוזה ועיטור החיוך מבני המשפחה, חברים, שכנים... החתול וכו'

מצרכים (1 מנה):

  • טארטלט מוכן / קנוי או להכין מבצק פריך (תעשו גוגל / יוטיוב למי שאינו מכיר. בקרוב נוסיף כאן באתר מתכון)
  • מדליון פילה בקר (הגודל לפי בחירתכם)
  • פירה תפוחי אדמה
  • 1 בצל ירוק

רוטב:

  • 2 כפות טחינה גולמית
  • מעט רוטב צ'ילי מתוק
  • שבבי שקדים

אופן ההכנה וההגשה:

  1. למלא את הטארטלט בפירה תפ"א
  2. להכין את הרוטב – לערבב את החומרים למרקם אחיד
  3. לצלות ברגע האחרון את נתח הפילה לדרגת צלייה רצוייה
  4. לחתוך את הנתח לשני חצאים: חצי אחד להניח ע"ג הטארטלט הממולא
  5. את החצי השני ליד (כמו התמונה)
  6. לצקת מעל כל מחצית מהנתח את הרוטב
  7. לקשט עם שבבי בצל ירוק

להגיש וליהנות

0
צ'ילי קון קרנה
מאפה בצק פריך ובשר טחון - הומאז' לחתונות שנות השבע...

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
רביעי, 29 נובמבר 2023

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי...
בחזרה לראש העמוד