מפסטה ואורז איטלקי, דרך המטבח הערבי ועד מנות האורז המופלאות במזרח הרחוק.

האורז והפסטה שסופגים כל רוטב וטעם הופכים למנות שלרוב קשה להפסיק לאכול אותן - וכמובן משביעות מאד.

רביולי חצילים וגבינת עיזים

רביולי חצילים וגבינת עיזים
סיבה טובה למאמץ הקטן בהכנת רביולי ביתי - שילוב מושלם של חצילים, עדינים, גבינה ובצק צילום: עמנואל רוזנצוייג

רביולי עשוי מבצק רבוך. הבצק מאד עדין וגמיש וקל לרדד אותו עם מערוך. אין צורך במכונת פסטה. אפשר להגיע לרידוד של מילימטר או שניים ובסופו של דבר, הבצק יוצא בבישול חצי שקוף, עד שניתן להבחין במילוי.

אין סוף לאפשרויות המילוי ושילוב הרטבים, על בסיס הבצק הזה. גם מנות מתוקות מתקבלות נפלא. רק צריך להקפיד על רידוד דק.

הפעם אנו ממלאים את הרביולי בחציל אפוי וגבינות צאן ואת הכל מתבלים בזעתר, גם את המילוי וגם את החמאה המשמשת כרוטב. נקבל רביולי עשיר בטעם ים-תיכוני, מתוחכם ומיוחד. הרביולי יכול להוות ארוחה בפני עצמה עם סלט עגבניות מתובל וקצת חריף ליד, או תוספת לדג או חזה עוף (למי שלא מוטרד מהכשרות).

אפשר להקפיא את הרביולי, לפני הבישול, בשכבה אחת ולהפשיר במשך 10 דקות לפני הבישול ולבשל ממצב חצי קפוא.

 

פורסם לראשונה באתר "אוכל טוב"

מידע נוסף

  • בינוני
  • 40 דקות
  • שעה וחצי
  • כן
  • לא
המשך קריאה
2463 צפיות
0 תגובות

ריזוטו לימון וירקות שורש צלויים

ריזוטו לימון וירקות שורש צלויים

ריזוטו בהיר חמצמץ וקרמי משובץ ירקות שורש נוצצים ופריכים

מנה שעומדת כמנה עיקרית בפני עצמה עם סלט ירוק לידה, או כתוספת עשירה למנה עיקרית.

מידע נוסף

  • קל
  • 50 דקות
  • 50 דקות
  • כן
  • לא
  • סטנדרטי
המשך קריאה
2982 צפיות
0 תגובות
בחזרה לראש העמוד
any_module

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.