סלט קריספי בניחוח אסייתי

סלט קריספי בניחוח אסייתי

מידע נוסף

  • קל
  • 20 דקות
  • 20 דקות
  • כן
  • כן
  • מנדולינה או סכין ג'וליאנים מומלצים אך אפשר גם עם סכין חד

כל כך פשוט, כל כך זמין, כל כך... שבא לבכות לראות אנשים מזמינים במסעדות את הסלט הכי פשוט ומשלמים... ואני קצת כועסת, מה העצלות לאכול גם בבית לא פחות טוב, עם מוצרים זמינים ולא יקרים?

אז אחרי שכעסתי קצת, תראו כמה זה פשוט

מצרכים (מנה אחת):

  • חצי סלק טרי
  • חצי קולרבי
  • חצי תפוח גרנד סמית
  • חצי צנון גדול
  • 1 תפוז
  • 1/2 לימון
  • מעט שומשום רגיל / בטעם ווסאבי / שחור
  • קורט מלח
  • קורט סוכר או סטיביה

אופן ההכנה

  1. לחתוך לרצועות דקות את הירקות
  2. רוטב: לסחוט את התפוז ואת הלימון, לקערית, להוסיף מעט סוכר ומלח לפי הטעם לערבב היטב.
  3. לשפוך רבע מכמות הרוטב על הירקות החתוכים ולערבב
  4. להעביר לצלחת / קערית הגשה, לסדר מגדל שכזה ולשפוך את שארית הרוטב מסביב למגדל
  5. לפזר מלמעלה את השומשום ולהגיש

נו , היה קשה?

דרג את הרשום בבלוג זה:
סלט תמרים לחים וכוסברה
משחקים בקוביות

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 20 אוקטובר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.