חטיף קוקוס בפנקו

חטיף קוקוס בפנקו
איך לא חשבו על זה קודם צילום: עפרה קיוי

השתגעתי? אז מה?

אנשים "נורמליים" אוכלים בד"כ ממתק לאחר הוצאתו מהעטיפה, אני לא.
למה? ככה!

בואו לנסות, זה אחר, זה טעים, מפתיע (תלוי בממתק)

אז תקנו ממתק שאתם אוהבים, אני קניתי קוקוס מצופה שוקולד (ראו תמונה)

  1. להקפיא את הממתק
  2. לטבול אותו קפוא בביצה ובפנקו
  3. להעביר למחבת עם מעט חמאה ולטגן עד הזהבה

אז השד לא נורא כל כך, נכון? תהנו!

0
ביצה לי חביבה
זריחה בצלית - ביצת עין בטבעת בצל

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 24 מאי 2024

Captcha Image

בחזרה לראש העמוד