חטיף קוקוס בפנקו

חטיף קוקוס בפנקו

מידע נוסף

  • קל
  • 5 דקות
  • הקפאה - שעתיים
  • כן
  • לא
איך לא חשבו על זה קודם צילום: עפרה קיוי

השתגעתי? אז מה?

אנשים "נורמליים" אוכלים בד"כ ממתק לאחר הוצאתו מהעטיפה, אני לא.
למה? ככה!

בואו לנסות, זה אחר, זה טעים, מפתיע (תלוי בממתק)

אז תקנו ממתק שאתם אוהבים, אני קניתי קוקוס מצופה שוקולד (ראו תמונה)

  1. להקפיא את הממתק
  2. לטבול אותו קפוא בביצה ובפנקו
  3. להעביר למחבת עם מעט חמאה ולטגן עד הזהבה

אז השד לא נורא כל כך, נכון? תהנו!

דרג את הרשום בבלוג זה:
זריחה בצלית - ביצת עין בטבעת בצל
ביצה לי חביבה

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 20 אוקטובר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.