ענן בצלחת

ענן בצלחת

מידע נוסף

  • קל
  • 10 דקות
  • 20 דקות
  • כן
  • כן
  • מחבת עמידה בתנור

ביצה !

חומר גלם נהדר, המזון המושלם , ידידותי.

והפעם ענן בצלחת , כה פשוט וכה שונה.

 

חומרים למנה אחת

  • ביצה אחת גודל לארג' – מופרדת לחלמון (לשמור על שלמותו) ולחלבון
  • מעט שמנת מתוקה / יוגורט / לבנה – לפי בחירה
  • מלח , צ'ילי , סויה וכו' – לפי בחירה
  • רינג עגול או מרובע משומן מעט

אופן ההכנה

  1. להקציף/ לטרוף היטב היטב את החלבון עם התוספת שבחרתם למקצפת אחידה ללא גושים.
  2. לחמם מחבת אשר ניתן להכניס לתנור, משומנת מעט, בחום קטן /בינוני נמוך ולהציב את הרינג באמצע המחבת.
  3. לשפוך לתוך הרינג את החלבון המוקצף, לחכות מספר דקות שהחלבון יתחיל להתגבש בתוך הרינג אך להקפיד שלא ישרף.
  4. לפתוח בראשו של החלבון חור בגודל החלמון ולשפוך את החלמון לתוך החור.
  5. להעביר לתנור בחום נמוך/בינוני (תלוי בתנור) ולאפות עד מוכנות החלמון.
  6. עם סכין לנתק את הביצה מהרינג ולהעביר לצלחת הגשה עם תוספות כגון: סלט, גבינות, נקניקיות וכו'.
דרג את הרשום בבלוג זה:
חטיף אגוזים תמרים ושוקולד
תפוח אדמה ממולא וביצה עלומה

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
חמישי, 14 דצמבר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.