ענן בצלחת

egg-cloud-main

ביצה !

חומר גלם נהדר, המזון המושלם , ידידותי.

והפעם ענן בצלחת , כה פשוט וכה שונה.

 

חומרים למנה אחת

  • ביצה אחת גודל לארג' – מופרדת לחלמון (לשמור על שלמותו) ולחלבון
  • מעט שמנת מתוקה / יוגורט / לבנה – לפי בחירה
  • מלח , צ'ילי , סויה וכו' – לפי בחירה
  • רינג עגול או מרובע משומן מעט

אופן ההכנה

  1. להקציף/ לטרוף היטב היטב את החלבון עם התוספת שבחרתם למקצפת אחידה ללא גושים.
  2. לחמם מחבת אשר ניתן להכניס לתנור, משומנת מעט, בחום קטן /בינוני נמוך ולהציב את הרינג באמצע המחבת.
  3. לשפוך לתוך הרינג את החלבון המוקצף, לחכות מספר דקות שהחלבון יתחיל להתגבש בתוך הרינג אך להקפיד שלא ישרף.
  4. לפתוח בראשו של החלבון חור בגודל החלמון ולשפוך את החלמון לתוך החור.
  5. להעביר לתנור בחום נמוך/בינוני (תלוי בתנור) ולאפות עד מוכנות החלמון.
  6. עם סכין לנתק את הביצה מהרינג ולהעביר לצלחת הגשה עם תוספות כגון: סלט, גבינות, נקניקיות וכו'.
1
תפוח אדמה ממולא וביצה עלומה
חטיף אגוזים תמרים ושוקולד

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
רביעי, 29 נובמבר 2023

Captcha Image

בחזרה לראש העמוד