חביתה בטורטייה

חביתה בטורטייה

מידע נוסף

  • קל
  • 10 דקות
  • 10 דקות
  • כן
  • לא
לאכול בידיים צילום: עפרה קיוי

נשנוש זריז של חביתה משודרגת ופיקנטית בתוך טורטייה, מוכנה לאכילה ביד.

המתכון הוגש במקור על ידי עופרה קיוי תחת המדור עופצ'וק

מצרכים (למנה אחת):

  • 1 בצל בינוני - חתוך לשמיניות או אחרת, מטוגן עד השחמה
  • 2 ביצים בלולות עם כף אריסה מוכנה או ביתית (מתכון בקישור הזה)

הכנה:

  1. במחבת לשים את הבצל המטוגן ולשפוך את בלילית הביצים והאריסה, לעשות מקושקשת. (כמובן מלח)
  2. לחמם טורטייה במיקרו או על מחבת.
  3. להכניס את החביתה לטורטייה, לחתוך איזו עגבנית אדמומית, זית שחרחר.

לא לוותר על האריסה - משדרגת את המנה ברמות ותודו לעצמכם.

 

דרג את הרשום בבלוג זה:
קוויקי
פרנץ' טוסט בעיטור תותים טריים

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
חמישי, 14 דצמבר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.