ארוחה בחביתה

ארוחה בחביתה
כמה פשוט, ככה עשיר וטעים צילום: עפרה קיוי

אחת מהאפשרויות החביבות עלי לארוחת ערב או צהריים

מצרכים למנה :

  • 2 ביצים בלולות
  • גבינת חלומי-קוביות
  • פירורי פנקו
  • חמאה
  • צי'פס/ תפו"א-קוביות מוקפצים/מטוגנים
  • מעט בצל ירוק ( החלק הירוק) קצוץ או פטרוזיליה

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את גבינת החלומי לקוביות בגודל ביס.
  2. להמיס את החמאה במחבת לשפוך פנימה מעט פירורי פנקו ולתת להם להשחים מעט, להוסיף את קוביות גבינת החלומי.
  3. להקפיץ ולסובב את המחבת כדי שיקבלו טיגון וציפוי מכל הצדדים.
  4. להוציא לצלחת נפרדת.
  5. במידה והמחבת "יבשה" מהחמאה, להוסיף עוד קוביית חמאה. ( לא לנקות אותה מהפירורים שנותרו רק להוסיף חמאה)
  6. לשפוך את בלילת הביצים, ולסובב את המחבת כמו לפנקייק. אש נמוכה.
  7. כאשר בסיס הביצים מתחיל להתייצב להוסיף את הצ'יפס ואת החלומי, להרים חצי מהחביתה ולכסות את המילוי.
  8. להעביר לצלחת הגשה, לפזר מעל מעט בצל קצוץ או פטרוזיליה.

בכוונה לא ציינתי מלח,פלפל - זה עניין של טעם, כי החלומי מלוחה.

0
התאנה הסקסית והלבנה זעופת הפנים
פרנץ' טוסט בעיטור תותים טריים

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
רביעי, 29 נובמבר 2023

Captcha Image

בחזרה לראש העמוד