כמה פשוט, ככה עשיר וטעים צילום: עפרה קיוי
אחת מהאפשרויות החביבות עלי לארוחת ערב או צהריים
מצרכים למנה :
- 2 ביצים בלולות
- גבינת חלומי-קוביות
- פירורי פנקו
- חמאה
- צי'פס/ תפו"א-קוביות מוקפצים/מטוגנים
- מעט בצל ירוק ( החלק הירוק) קצוץ או פטרוזיליה
אופן ההכנה:
- לחתוך את גבינת החלומי לקוביות בגודל ביס.
- להמיס את החמאה במחבת לשפוך פנימה מעט פירורי פנקו ולתת להם להשחים מעט, להוסיף את קוביות גבינת החלומי.
- להקפיץ ולסובב את המחבת כדי שיקבלו טיגון וציפוי מכל הצדדים.
- להוציא לצלחת נפרדת.
- במידה והמחבת "יבשה" מהחמאה, להוסיף עוד קוביית חמאה. ( לא לנקות אותה מהפירורים שנותרו רק להוסיף חמאה)
- לשפוך את בלילת הביצים, ולסובב את המחבת כמו לפנקייק. אש נמוכה.
- כאשר בסיס הביצים מתחיל להתייצב להוסיף את הצ'יפס ואת החלומי, להרים חצי מהחביתה ולכסות את המילוי.
- להעביר לצלחת הגשה, לפזר מעל מעט בצל קצוץ או פטרוזיליה.
בכוונה לא ציינתי מלח,פלפל - זה עניין של טעם, כי החלומי מלוחה.
תגובות