בישול בוואקום.

נשמע מקצועי מאד. ממש לא ביתי.
אולי אפילו מתקשר לנו למילה המפחידה "מולקולארי"

אבל בפועל, מדובר בטכניקה ממש לא חדשה, שבעבר היתה זמינה רק למקצוענים בגלל מחיר הציוד והיום - בכמה מאות שקלים אפשר לארגן ערכת בישול שמפשטת מאד בישול שהתפקשש לכל כך הרבה בשלנים, מביאה לתוצאות מושלמות בכל פעם מחדש בלי שום מאמץ.

להערכתנו - תוך מעט מאד שנים טכניקה זו תהפוך לחלק מכל מטבח, בדיוק כמו שהמיקרוגל הפך אינטגרלי בכל בית.

מבוא לבישול בוואקום

מבוא לבישול בוואקום

מה זה? למה זה? מי צריך בישול מולקולרי (בואו נסגור את העניין הזה כאן ועכשיו - זה לא קשור לבישול מולקולרי!)?

בפוסט הבא נסקור בצורה גראפית כללית את נושא הבישול בוואקום.

המשך קריאה
766 צפיות
0 תגובות
בחזרה לראש העמוד