להשתחרר ממוצרים תעשייתיים - מדפי סופר מול תוצרת עצמית

להשתחרר ממוצרים תעשייתיים

  • כי הם לעולם מכילים חומרים משמרים וחומרים "משפרי טעם" שלרוב מאד מזיקים לבריאותינו.
  • כי לרוב הם חסרים ערכים תזונתיים מקוריים מחומרי הגלם, שהולכים לאיבוד בתהליך העיבוד והעמידה הארוכה על המדפים
  • כי לרוב הם כוללים מרכיבים רבים לא מתאימים לתזונה שלנו, תהיה אשר תהיה.
  • כי לרוב הם יקרים

התרמומיקס מאפשר להכין בקלות, בכל בית,
ממצרכים טריים ואיכותיים, בזמן קצר,
מאכלים ותוספות שעד היום ניתן היה להכין רק במאמץ גדול,
תוך השקעת זמן רב במטבח, בטכניקות לעיתים מורכבות,
או שבכלל לא ניתן היה להכין באמצעים ביתיים.

יחד עם רווח הבריאות מגיע גם רווח עצום בהוצאות.
רוב התוספות והרטבים שאנו מכינים בתרמומיקס זולים ב-35-95% בהשוואה למותגים מובילים בסופר מרקט.
לחצו על הכפתור הבא להצגת דוגמאות והשוואת מחירים
טבלת השוואת עלויות

דוגמאות:

להשתחרר ממוצרים תעשייתיים - מדפי סופר מול תוצרת עצמית

לחסוך זמן רב במטבח

  • כשצריך לשקול, לקצוץ, לעבד, לבשל, לפעמים שוב לעבד, לסנן, לחמם
    פעמים רבות אנחנו מוותרים מראש.
  • אנחנו בוחרים בלית-ברירה מנות פשוטות במינימום זמן – וחוזרים על עצמינו
  • ואם אנחנו כבר אוהבים לבשל – אז אנו משקיעים זמן רב על חשבון פעילויות אחרות.
    אפילו על חשבון "סתם" מנוחה.

התרמומיקס מאפשר לנו לבצע את רוב הפעילויות בכלי אחד וביעילות רבה.

פחות מאמץ, פחות זמן, פחות כלים לניקוי – והכל בתוצאות הרבה יותר טובות.

פתאום יש זמן לנוח או מצד שני – להכין ארוחה מגוונת ומורכבת הרבה יותר, אפילו סתם כך באמצע השבוע.

והנקיון? פשוט ומהיר מאד!

דוגמאות:

להשתחרר ממוצרים תעשייתיים - מדפי סופר מול תוצרת עצמית

לבשל כמו שף - ללא צורך בניסיון וטכניקה

ריזוטו, מרנג שוויצרי, קרם פטיסייר, קרם אנגלז, השוואת טמפרטורות – שמות ומושגים שגורמים לבשלנים רבים לעבור למתכון הבא בתסכול רב (או באדישות שפיתחו כהגנה).

הטכניקות המדויקות המחייבות, הזמן הרב שנדרש לעיתים, הכלים המיוחדים שצריך לפעולות השונות – כל אלו גורמים גם לבשלנים נלהבים לוותר ולחזור לבסיס הפשוט המוכר להם.

בתרמומיקס יש שליטה מדוייקת בעצמת העיבוד, בטמפרטורה, בשילוב ביניהן – והכל בלחיצת כפתור.
פשוט נצמדים למתכון ובאפס מאמץ וסיכון – מתקבלת מנה מרשימה שעד היום נחשבה נחלת המומחים בלבד.

לדוגמא: קרם פטיסייר (מהווה קינוח בפני עצמו ובסיס לאין סוף מאפים וקינוחים בסגנון צרפתי):

הכנה בשיטה המסורתית הכנה בתרמומיקס
המסקנה ברורה: בתרמומיקס הבישול קל, מהיר והתוצאות מובטחות
  1. שקילה על משקל מטבח של כל החומרים
  2. הקצפת חלמונים והסוכר בקערה
  3. בסיר נפרד חימום של חלב ושמנת עם וניל
  4. הוצאת מקל הוניל מהנוזל הרותח
  5. ערבוב חלק מהנוזל הרותח עם החלמונים הקרים חיבור בין מסת החלמונים הפושרת עם שארית הנוזל החם בסיר
  6. חימום עדין בבחישה רצופה עד להגעה למרקם הדרוש תוך הקפדה שהקרם לא יהפוך לחביתה
  7. סינון במסננת עדינה (כי פעמים רבות נוצרים פירורים של חלמון קרוש)
  1. מכניסים את כל החומרים לקערה (שקילה בתרמו עצמו)
  2. מפעילים 6 דקות / מהירות 6 / טמפרטורה 800
    זהו! מתקבל קרם מושלם ואחיד

דוגמאות:

להשתחרר ממוצרים תעשייתיים - מדפי סופר מול תוצרת עצמית

המכשיר שמנחה אותך צעד צעד בבישול כל מתכון

שבב דיגיטלי ומסך מגע נח מובילים אותך שלב אחר שלב, תוך כיוון הטמפרטורות והזמנים באופן אוטומטי, לבישול מושלם.
השבב מכיל את כל ספר המתכונים (מעל 200 מתכונים) המודפס בהידור, אשר מגיע עם אריזת התרמומיקס.

  • צריך לשקול? המשקל מוצג באופן אוטומטי. רק להכניס את הכמות הרשומה.
  • צריך להפעיל 2 דקות בטמפרטורה של 37 מעלות? המכשיר מכוון את עצמו. רק צריך לבחור את המהירות הרשומה (ואפילו למהירות זו מופיע חץ במקום הנכון על הסקאלה).
  • צריך לשים מכסה או להסיר? התרמומיקס כבר יגיד לך.

כמו שף פרטי אשר עומד לידך ומכוון עבורך את הכלים!

צריך רק להכין את המצרכים הדרושים (גם את זה מנחה התרמומיקס) וללחוץ NEXT.

להשתחרר ממוצרים תעשייתיים - מדפי סופר מול תוצרת עצמית

קהילה ובית

יודה כל בעל תרמומיקס, אפילו בלי מבוכה, שתוך תבשיל או שניים התפתח קשר רגשי בינו ובין התרמומיקס.

את הקשר הזה אפשר לזהות בפורומים השונים העוסקים כולם בניצול מיטבי של התרמומיקס הנפלא ובהמרת מתכונים סטנדרטיים ל"תרמומיקיסית".

בפועל נוצרה קהילה של בשלנים נלהבים שלא יודעים שובע.
הקהילה הזו מונעת ונתמכת מבית Feincook – היבואנים של התרמומיקס מהיצרן הגרמני Vorwerk.

  • עם רכישת התרמומיקס מקבל כל רוכש לפחות שתי סדנאות נהדרות וטעימות אשר חושפות את הבשלן והבשלנית לעולם של בישול קל ויצירתי, הרבה מעבר לגבולות הרגילים שכל אחד שם לעצמו עד היום.
  • כל רוכש מקבל תמיכה טלפונית שוטפת על כל עניין ועניין, כולל המרה של מתכונים אהובים מהמחברת של סבתא.
  • הליווי האישי של בעלי Feincook – השפים יאיר פיינברג ואלי הופנר, יחד עם צוות השפים המקצועי שלהם, הקהילה האינטרנטית הנלהבת וכמובן – התמיכה האישית שלנו כאן, בשטעים, יחד עם פורומים תוססים ברחבי העולם – מעצימים את חוויית הבישול הנפלאה ואפילו הופכת את אלו שהבישול הכרח עבורם – לבשלנים סקרנים, נלהבים ומסופקים.

הרוכש תרמומיקס בתיאום עם עמנואל רוזנצוייג, זוכה גם לסדנת בישול שלישית מתקדמת (למשל בישול אסייתי, בישול צמחוני, בישול טבעוני)

בחזרה לראש העמוד