רביולי גזר

רביולי גזר

מידע נוסף

  • קל
  • 20 דקות
  • 20 דקות
  • כן
  • כן
צבעוני, קליל, מגרה צילום: עפרה קיוי

הרביולי יכול להיות קינוח, מנה ראשונה, כתוספת בתוך צלחת מרק (למשל), ובכלל למה גזר ?
אפשר גם מכרישה (החלק הלבן).

מצרכים (1 מנה)

  • גזר הכי גדול שמוצאים
  • 1/2 כף סוכר שטוחה (הסוכר מוסיף מתיקות לגזר, למי שלא אוהב- לא לשים סוכר). אנשי פליאו יכולים להשתמש בסוכר דקלים
  • מקל קינמון
  • כוכב אניס
  • 5 גרגרי פלפל שחור
  • פתיתי צ'ילי (לא חובה)

אופן ההכנה:

  1. עם קולפן ירקות לקלוף 4-6 רצועות רחבות ושלמות באמצע הגזר. (במקום הכי רחב)
  2. בסיר בינוני עם מים לשים את כל המצרכים (בלי רצועות הגזר) ולהביא לידי רתיחה. לאחר הרתיחה להנמיך את הלהבה, ולהכניס את רצועות הגזר לריכוך קל (כ-3 דקות, שלא יהיו מושי, ומתפרקות)
  3. להוציא את הרצועות ולקרר
  4. להניח על משטח עבודה 2-3 רצועות אחת ליד השניה, בחפיפה קטנה, לוקחים עוד 2-3 רצועות ומניחים בהצלבה
  5. שמים את חומר המילוי (הצעות למילוי בהמשך) במרכז הצלב ומקפלים את הרצועות אחת אחרי השניה ליצירת ריבוע
  6. להפוך את הריבוע, כדי להסתיר את החיבורים למטה

חומר המילוי :

תלוי בכם, למה אתם מייעדים את הרביולי... מתוק, חריף, חלבי, בשרי, פירות ים וכו'

בתמונה הרביולי ממולא בקרם חצילים עם ריקוטה, והוגש כמנה ראשונה.

אז שחקו עם המילוי, הפתיעו את בני הבית

דרג את הרשום בבלוג זה:
קוביות בטטה מזוגגות בחלב קוקוס
חצילו! זה טעים...

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 20 אוקטובר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.