סגול עמוק - רביולי סלק

סגול עמוק - רביולי סלק

מידע נוסף

  • קל
  • חצי שעה
  • שעה וחצי
  • כן
  • כן
  • מנדולינה לפריסת הסלק
Deep Purple צילום: עפרה קיוי

מנת פתיחה טעימה, קלילה, גם לצמחוניים וגם ללא.

רביולי סלק חי במילוי ...... מה בא לכם? מה יש במקרר?

מצרכים (1 רביולי):

  • 2 פרוסות דקות (לפרוס במנדולינה) ממרכז סלק גדול
  • מיץ מחצי לימון ומחצי תפוז
  • מלח, פלפל (בעדינות)
  • שביבי צי'לי
  • מלח גס

מילוי:

  • או בשר טלה טחון ומתובל, מטוגן
  • או תערובת גבינות
  • או תערובת פירות יבשים קצוצים
  • או תערובת של סלק אפוי מעוך לפירה

בקיצור כל מה שיש או מה שבא.

ההכנה:

  1. להשרות את פרוסות הסלק בתחמיץ (מיץ לימון ותפוז + מלח ופלפל וצי'לי), לשעה או יותר
  2. להכין את המילוי
  3. להוציא את הסלק מהתחמיץ, ולנגב את הנוזלים
  4. במרכז הפרוסה להעמיד תלולית מהמילוי ולכסות בפרוסה השניה (את המילוי קצת למעוך לצורה עגולה, כך ששפתי הפרוסות ישקו)
  5. לשים בצלחת הגשה, לשפוך מהמיצים על הרביולי ולהוסיף זילופון של שמן זית ומעט מלח גס

קלי קלות. לרגישים שימו כפפות למניעת צבע

דרג את הרשום בבלוג זה:
חצילו! זה טעים...
התוספת שתופסת - עגבנייה ומוצרלה מעושנת

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
ראשון, 17 דצמבר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.