סגול עמוק - רביולי סלק

סגול עמוק - רביולי סלק
Deep Purple צילום: עפרה קיוי

מנת פתיחה טעימה, קלילה, גם לצמחוניים וגם ללא.

רביולי סלק חי במילוי ...... מה בא לכם? מה יש במקרר?

מצרכים (1 רביולי):

  • 2 פרוסות דקות (לפרוס במנדולינה) ממרכז סלק גדול
  • מיץ מחצי לימון ומחצי תפוז
  • מלח, פלפל (בעדינות)
  • שביבי צי'לי
  • מלח גס

מילוי:

  • או בשר טלה טחון ומתובל, מטוגן
  • או תערובת גבינות
  • או תערובת פירות יבשים קצוצים
  • או תערובת של סלק אפוי מעוך לפירה

בקיצור כל מה שיש או מה שבא.

ההכנה:

  1. להשרות את פרוסות הסלק בתחמיץ (מיץ לימון ותפוז + מלח ופלפל וצי'לי), לשעה או יותר
  2. להכין את המילוי
  3. להוציא את הסלק מהתחמיץ, ולנגב את הנוזלים
  4. במרכז הפרוסה להעמיד תלולית מהמילוי ולכסות בפרוסה השניה (את המילוי קצת למעוך לצורה עגולה, כך ששפתי הפרוסות ישקו)
  5. לשים בצלחת הגשה, לשפוך מהמיצים על הרביולי ולהוסיף זילופון של שמן זית ומעט מלח גס

קלי קלות. לרגישים שימו כפפות למניעת צבע

0
התוספת שתופסת - עגבנייה ומוצרלה מעושנת
חצילו! זה טעים...

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
רביעי, 29 נובמבר 2023

Captcha Image

אודות המחבר/ת

טייס ברוב שנות חייו ובשלן אפילו הרבה יותר מזה. שותף ב - TOP TWO, מומחה לבניית קונספט מולטימידה. אב ...
בחזרה לראש העמוד