צבעוני קליל ומפנק צילום: עפרה קיוי
תוספת קלילה, פשוטה להפליא עם זאת טעימה ומשביעה , וכהרגלי ניתנת לשינויים בקלי קלות.
מצרכים למנה אחת:
- 2 עגבניות בינוניות או אחת גדולה
- מוצרלה מעושנת – פרוסה עבה
- בלסמי
- מלח, פלפל שחור
- מעט שמן זית עדין
אופן ההכנה
- לחתוך לקוביות קטנות את העגבניות
- לתבל אותן ב: מלח, פלפל, מעט בלסמי ומעט שמן זית ולערבב היטב
- להכניס את קוביות העגבניות לתוך רינג, לדחוס מעט פנימה ומעל להניח את פרוסת המוצרלה המעושנת ומעל להזליף מעט שמן זית
- להכניס לתנור ולאפות עד שהמוצרלה נמסה
- להגיש לצד סלט ירוק
אפשר לגוון תיבול ולהוסיף בזיליקום, מחית כמהין, צנוברים וכו' וכו' וכו'
מי אמר שצריך לעבוד קשה?
תגובות