התוספת שתופסת - עגבנייה ומוצרלה מעושנת

התוספת שתופסת - עגבנייה ומוצרלה מעושנת

מידע נוסף

  • קל
  • 15 דקות
  • 15 דקות
  • כן
  • כן
צבעוני קליל ומפנק צילום: עפרה קיוי

תוספת קלילה, פשוטה להפליא עם זאת טעימה ומשביעה , וכהרגלי ניתנת לשינויים בקלי קלות.

מצרכים למנה אחת:

  • 2 עגבניות בינוניות או אחת גדולה
  • מוצרלה מעושנת – פרוסה עבה
  • בלסמי
  • מלח, פלפל שחור
  • מעט שמן זית עדין

אופן ההכנה

  1. לחתוך לקוביות קטנות את העגבניות
  2. לתבל אותן ב: מלח, פלפל, מעט בלסמי ומעט שמן זית ולערבב היטב
  3. להכניס את קוביות העגבניות לתוך רינג, לדחוס מעט פנימה ומעל להניח את פרוסת המוצרלה המעושנת ומעל להזליף מעט שמן זית
  4. להכניס לתנור ולאפות עד שהמוצרלה נמסה
  5. להגיש לצד סלט ירוק

אפשר לגוון תיבול ולהוסיף בזיליקום, מחית כמהין, צנוברים וכו' וכו' וכו'

מי אמר שצריך לעבוד קשה?

דרג את הרשום בבלוג זה:
סגול עמוק - רביולי סלק
תפוחי אדמה או בטטות בסילאן ורוזמרין

פוסטים קשורים

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 20 אוקטובר 2017

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי ...
בחזרה לראש העמוד

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.