התוספת שתופסת - עגבנייה ומוצרלה מעושנת

התוספת שתופסת - עגבנייה ומוצרלה מעושנת
צבעוני קליל ומפנק צילום: עפרה קיוי

תוספת קלילה, פשוטה להפליא עם זאת טעימה ומשביעה , וכהרגלי ניתנת לשינויים בקלי קלות.

מצרכים למנה אחת:

  • 2 עגבניות בינוניות או אחת גדולה
  • מוצרלה מעושנת – פרוסה עבה
  • בלסמי
  • מלח, פלפל שחור
  • מעט שמן זית עדין

אופן ההכנה

  1. לחתוך לקוביות קטנות את העגבניות
  2. לתבל אותן ב: מלח, פלפל, מעט בלסמי ומעט שמן זית ולערבב היטב
  3. להכניס את קוביות העגבניות לתוך רינג, לדחוס מעט פנימה ומעל להניח את פרוסת המוצרלה המעושנת ומעל להזליף מעט שמן זית
  4. להכניס לתנור ולאפות עד שהמוצרלה נמסה
  5. להגיש לצד סלט ירוק

אפשר לגוון תיבול ולהוסיף בזיליקום, מחית כמהין, צנוברים וכו' וכו' וכו'

מי אמר שצריך לעבוד קשה?

0
תפוחי אדמה או בטטות בסילאן ורוזמרין
סגול עמוק - רביולי סלק

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
שישי, 01 דצמבר 2023

Captcha Image

אודות המחבר/ת

טייס ברוב שנות חייו ובשלן אפילו הרבה יותר מזה. שותף ב - TOP TWO, מומחה לבניית קונספט מולטימידה. אב ...
בחזרה לראש העמוד