המטבח מהווה עבורינו את אחד ממרכזי ההוויה והבילוי המשפחתיים וחברתיים ובעיקר עבור עמנואל.
מקום ליצירה, לייצריות, למשחק ולהרפתקאות.
תחת Kitchef, אנחנו חולקים עם הגולשים את היצירה, שלנו ושל חברים, עם הסברים מפורטים וצילומים תומכים.
חלק מהמתכונים נראים ארוכים ומסובכים, אולם לרוב לא כך הוא (אלא אם אנו מציינים זאת במפורש במידע הכללי ה...מפורסם עם כל מתכון). ההסברים נראים ארוכים כי בחרנו לפרק את השלבים גם כאשר חלקם מובנים מאליהם. מתגובות רבות של גולשים למדנו שבסופו של דבר כך קל וברור יותר ויש פחות פספוסים.
אנחנו, באופן אישי, עברנו לתזונה על פי כללי הפליאו. יחד עם זאת, אנו לא כופים על אף אחד ולא מטיפים. מתכונים רבים שפרסמנו בעבר לא מתאימים לנו היום ועדיין הם מפורסמים. מידי פעם אנו מבשלים לחברים או לקוחות שלא מוטרדים מהשפעת התזונה ולכן אנו ממשיכים לפרסם גם מתכונים חדשים שלא מתאימים לפליאו. במקביל, תחת תפריט פליאו > בישול קדמוני מודרני אנו מרכזים את המתכונים שמתאימים, על פי תפישתנו, לתזונה הקדמונית.
More

לחמניות שום {פליאו}

לחמניות שום ללא גלוטן

לארוחת ערב קלה, ליד סלט רענן, לעיתים מתחשק לנו איזו פחמימה בריאה.

לחמניות שום על בסיס שקדים-טפיוקה-קוקוס, פריכות בחוץ ורכות בפנים, חמימות ונפלאות.

רק לשים לב ולא לחסל את כל הלחמניות בבת-אחת... הכל במידה.

המשך קריאה
  1479 צפיות
  0 תגובות

קיש ברוקולי עם קראסט דלורית

broccoly-squash-quiche-main

שני פטנטים הופכים את הקיש הבא לטעים בטירוף מצד אחד ונטול רגשות אשם מצד שני.

תחתית הקיש עשוייה פרוסות דקות של דלורית אשר נצלות מראש ואז יחד עם מלית הביצים נוצרת תחתית מוצקה וטעימה להפליא.
למילוי אשר הביצים בו משמשות כחומר המקשר, מוסיפים שמרים תזונתיים אשר מעניקים למלית טעם גבינתי ומנטרלים את הטעם "הבייצי".

ארוחת בוקר נפלאה, ארוחה קלה עם סלט ליד - והכל בריאות.

המשך קריאה
  2633 צפיות
  0 תגובות

קציצות וצ'יפס

meatball-chips-main

האמת שאינכם צריכים אותי כדי להכין קציצות, נכון ? אבל היה לי כך טעים, אז.....

המשך קריאה
  1165 צפיות
  0 תגובות

חטיפי משמש ואגוזי מלך

appricot-walnut-balls-main

חטיפי אנרגייה נהדרים, ללא סוכר מעובד.

משמשים מיובשים, אגוזי מלך, מעט דבש.

המשך קריאה
  2470 צפיות
  0 תגובות

אלוטה תירס

corn-aluta-main

מי שלא אוהב/ת תירס שתקום/יקום !

ידעתי שאתם אוהבים אז הנה סלט/קלח תירס בנוסח מקסיקני

המשך קריאה
  1242 צפיות
  0 תגובות

גלילי צ'יפס בחלמון מושלם

rolled-chips-final

במהלך סיור קולינרי סוער בחבל גליסיה בספרד, סיימנו במסעדה המפורסמת של מרצ'לו (Casa Marcelo) אשר בעיר סנטייגו.

מנות הפתיחה המרשימות קבעו את טון הארוחה הנפלאה.

אחת מהן - חצאי גלילי צ'יפס פריכים מוגשים עם חלמון חלק ומלטף אשר בושל בדיוק רב. כל כך פשוט, בסך הכל שלושה חומרי גלם אם לוקחים את המלח בחשבון - וכל כך טעים.

ברגע שחזרתי הביתה, ניסיתי לשחזר את המנה והצלחתי להגיע לטכניקה פשוטה ליישום, יחד עם הטעם והמרקמים המדוייקים שנותרו לי בזכרון הטרי.

המשך קריאה
  1440 צפיות
  0 תגובות

לחם טחינה ללא גלוטן

tahini-bread

לחם קל ללא קמח, ללא גלוטן

הקסם נוצר בחיבור בין הטחינה והביצים

המשך קריאה
  1606 צפיות
  0 תגובות

תפוח אדמה ממולא וביצה עלומה

potato-poached-egg

למה תפוח אדמה?
למה? למה לא?

אם תרצו תאכלו בבוקר, אם תרצו בצהריים
אם תרצו זה עדיין תפוח אדמה

המשך קריאה
  1176 צפיות
  0 תגובות

קיפוד מצוי

קציצות בשר טחון עם אורז - כמו קיפודים

תבשיל פרסי קל להכנה, מרשים, משביע, ארוחה שלמה ( ראשונה או עיקרית) קר או חם.

המשך קריאה
  4884 צפיות
  0 תגובות

פאי טונה של מיקה

פאי טונה. נפלא לפיקניק ומזנון קר

"פאי טונה"... שם סתמי שלא מגלה כלום מהמעדן הנפלא וקל להכנה הזה.
יכולתי לתת למנה שם יצירתי מפוצץ, אבל אז הייתי חוטא למסר העיקרי: פשוט וטעים.
לא פגשתי עדיין בן משפחה שלא מבקש משולש פאי שוב ושוב ומנגד אין תירוץ לא להכין מאפה פשוט כל כך.

עם סלט קטן ליד, או קר לפיקניק קליל. פשוט מושלם.

הפאי מתייצב מאד לאחר האפייה והקירור ומאד נח לאחוז פרוסה ממנו ועל כן הוא מאד מתאים לנשיאה לעבודה, לבית הספר, לטיול או פשוט לנשנש עם עגבנייה סמוקה ליד (ואם אתם מגדלים לבד את העגבניות, כמו אלו שצילמתי כאן רגע אחרי שקטפתי אותן מהאדנית שבמרפסת ביתי, אז בכלל האושר גדול).

המשך קריאה
  1722 צפיות
  0 תגובות
בחזרה לראש העמוד
any_module

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.