המטבח מהווה עבורינו את אחד ממרכזי ההוויה והבילוי המשפחתיים וחברתיים ובעיקר עבור עמנואל.
מקום ליצירה, לייצריות, למשחק ולהרפתקאות.
תחת Kitchef, אנחנו חולקים עם הגולשים את היצירה, שלנו ושל חברים, עם הסברים מפורטים וצילומים תומכים.
חלק מהמתכונים נראים ארוכים ומסובכים, אולם לרוב לא כך הוא (אלא אם אנו מציינים זאת במפורש במידע הכללי ה...מפורסם עם כל מתכון). ההסברים נראים ארוכים כי בחרנו לפרק את השלבים גם כאשר חלקם מובנים מאליהם. מתגובות רבות של גולשים למדנו שבסופו של דבר כך קל וברור יותר ויש פחות פספוסים.
אנחנו, באופן אישי, עברנו לתזונה על פי כללי הפליאו. יחד עם זאת, אנו לא כופים על אף אחד ולא מטיפים. מתכונים רבים שפרסמנו בעבר לא מתאימים לנו היום ועדיין הם מפורסמים. מידי פעם אנו מבשלים לחברים או לקוחות שלא מוטרדים מהשפעת התזונה ולכן אנו ממשיכים לפרסם גם מתכונים חדשים שלא מתאימים לפליאו. במקביל, תחת תפריט פליאו > בישול קדמוני מודרני אנו מרכזים את המתכונים שמתאימים, על פי תפישתנו, לתזונה הקדמונית.
More

גלילות זוקיני במילוי כרשה וגבינת עיזים ברוטב פלפל קלוי

גלילות זוקיני במילוי כרשה וגבינת עיזים ברוטב פלפל קלוי
גלילה מהודרת ורעננה במילוי מתקתק צילום: עמנואל רוזנצוייג
 
פרוסות דקות של קישואים מוצקים, מעוטרות בפסים ירוקים כהים עדינים, יוצרות מעטפת מושכת ומהודרת למלית מתקתקה של גבינת עיזים וכרישה מאודה.
המנה הנפלאה הזו טובלת ברוטב פלפלים קלויים, מתוקים וחריפים שמשלימים את המנה בצבע וטעם עמוקים ומסקרנים.
 
המשך קריאה

מידע נוסף

  • בינוני
  • שעה
  • שעה
  • כן
  • כן
  • מנדולינה לפריסת הקישואים
  2322 צפיות
  0 תגובות

עוגיות שוקולד צ'יפס {פליאו}

עוגיות שוקולד צ'יפס {פליאו}

עוגיות נימוחות בעלות טעם קראמל - שוקולד על בסיס חמאת אגוזים / שקדים / קשיו

מאד קלות להכנה, ללא ייסורי מצפון באכילה

המשך קריאה

מידע נוסף

  • קל
  • 15 דקות
  • 30 דקות
  • כן
  • כן
  6300 צפיות
  0 תגובות

גרנולת גן-עדן מאגוזים וחמוציות

גרנולת גן-עדן מאגוזים וחמוציות

אני חייב לפתוח באזהרה. כפית אחת מהגרנ(ד)ולה המופלאה הזו ואתם מתמכרים!

שילוב גמיש של אגוזים וזרעים, קצת שמן קוקוס ודבש, פירות יבשים לבחירתכם, אפייה זהירה - והנה לכם מעדן שצריך משמעת ברזל לעמוד בפניו.
גרנולה שקל לשאת כחטיף אנרגיה זמין בטיול או עבודה והכי נפלא לשלב כארוחת בוקר עם שמנת חמוצה וקצת פרי העונה. המלצות מטריפות בסוף המתכון.

הגרנולה העשירה והפריכה הזו היא מתכון חובה שאחת שתנסו, לא תוכלו ללכת אחורה למוצר קנוי.
כל כך פשוטה להכנה ויחד עם זאת מכילה רק טוב.
גם אם אתם לא נמנעים מגלוטן או דגנים בכלל, הגרסה הזו שקל מאד לגוון, תשמח אתכם. כל שכן אם שיבולת השועל ושאר הדגנים שבגרנולה הסטנדרטית הם מחוץ לתחום עבורכם.

המשך קריאה

מידע נוסף

  • קל
  • 35 דקות
  • 35 דקות
  • כן
  • כן
  • מעבד מזון
    תנור אפייה
  2068 צפיות
  0 תגובות

כבדי עוף עם תמרים, צ'ילי ומרווה

כבדי עוף עם תמרים, צ'ילי ומרווה

שילוב כבד עוף ותמרים מושלם בעיני. גם במרקם, גם בטעם.
כבר פרסמנו בעבר מתכון לכבדי עוף עם חבושים ותמרים, אולם הפעם אנו משחקים עם ניגוד בין מתיקות וחריפות, מוסיפים קצת מסתורין שיוצרת המרווה ו-מתענגים.

המשך קריאה

מידע נוסף

  • קל
  • 30 דקות
  • 30 דקות
  • כן
  • כן
  2248 צפיות
  0 תגובות

מיטבל בצל מטוגן וחזה אווז מעושן

מיטבל בצל מטוגן וחזה אווז מעושן

מיטבל שבסיסו אגוזי קשיו מושרים וטחונים ובצל מקורמל מתקתק.מכאן אפשר להמשיך כיד הדמיון, הן בטעם והן בסמיכות

יופי של נשנוש עם קרקרים מתובלים או על פרוסת לחם כפרי או לחם פליאו

כמו במימרחים ומטבלים אחרים בעולם הפליאו או הבישול הצמחוני או טבעוני, אגוזי קשיו מושרים במים משמשים כבסיס קרמי נפלא.

בצל מטוגן בעדינות עד לקירמול מעניק מתיקות נפלאה.

חזה אווז (לגרסה הכשרה) או בייקון (לגרסה המקורית)מעניקים מליחות וטעם עמוק. צמחוניים וטבעוניים יכולים לוותר או להציע אלטרנטיבה שנשמח מאד לבדוק ולהוסיף למתכון (ואז גם לתייג אותו כטבעוני :).

המשך קריאה

מידע נוסף

  • קל
  • 25 דקות
  • 25 דקות
  • בהתאמה
  • כן
  • מעבד מזון
  2244 צפיות
  0 תגובות

קרקר עשבי תיבול

קרקר עשבי תיבול
מושלם עם ממרח קשיו ובצל מקורמל צילום: עמנואל רוזנצוייג
 
קרקר מנוקד בעשבי תיבול טריים וארומטיים, עשוי שקדים טחונים.
מושלם לאירוח קליל ממנו יהנו גם מקפידי תזונת פליאו וגם שאר האורחים.
 
 
המשך קריאה

מידע נוסף

  • קל
  • 10 דקות
  • 25 דקות
  • כן
  • כן
  • מערוך
    פסי עץ בעובי 3 מ"מ
  3164 צפיות
  0 תגובות

מרק ירקות בתרמומיקס

מרק ירקות בתרמומיקס

אצלינו בבית אוהבים מאד מרק ירקות קרמי, חלק, עשיר בטעמים טבעיים.

התרמומיקס הוא כלי מושלם למטרה זו ובכדרך אגב, בבזמן בישול ארוחה מלאה, בתהליך של שלושה שלבים קלילים מתבשל לו ללא כל מאמץ מרק נפלא.

בחורף המרק תמיד חם. בקיץ אנחנו גם מתפנקים עם גספ'צו מושלם (ואז אנחנו גם מוסיפים עוקצנות קטנה. ראו מתכון מלא בקישור הזה).

המשך קריאה
  1751 צפיות
  0 תגובות

מבוא לבישול בוואקום

מבוא לבישול בוואקום

מה זה? למה זה? מי צריך בישול מולקולרי (בואו נסגור את העניין הזה כאן ועכשיו - זה לא קשור לבישול מולקולרי!)?

בפוסט הבא נסקור בצורה גראפית כללית את נושא הבישול בוואקום.

המשך קריאה
  1650 צפיות
  0 תגובות

חמאת נענע

חמאת נענע
טעם עדין, צבע ירקרק עדין, ריח מרומז - תיבול נפלא צילום: עמנואל רוזנצוייג
מיצוי עדין מאד של טעם וריח הנענע בחמאה יוצא תוספת תיבול נפלאה לירקות ולמי שאינו מקפיד על כשרות - גם לבשרים, במיוחד טלה.
 
המשך קריאה

מידע נוסף

  • קל
  • 5 דקות
  • חצי שעה עד שעה
  • כן
  • כן
  • ציוד בישול בוואקום
  1375 צפיות
  0 תגובות

רוסטביף בליטוף כבד אווז ורוטב דמי-גלאס

רוסטביף בליטוף כבד אווז ורוטב דמי-גלאס

באחד מחודשי קיץ 2015 החלטנו חבריי לבישול ואני, לפנק את צוות מסעדת Metro Bistro הנפלאה במדריד, אחרי שנים בהם הם פינקו אותנו.
ערב לפני הבישול שלנו, השף מתיאס החליט להקדים פינוק והגיש לנו מנות נסיוניות.
אחת מהן הוגדרה בפשטות: רוסטביף.

המנה כל כך רחוקה מהשם הפשוט... שכבות דקות שנפרסו מצלי שבושל בוואקום, בינהן לסירוגין ממרח כבד אווז ורוטב דמי-גלאס עשיר.

כל המגדל הזה מקבל עושר טעמים ותחושת ליטוף שנובעת מכבד האווז וציר הבשר העשיר שבין השכבות וכמובן - הבשר העדין והעסיסי שרק בישול בוואקום יכול להניב.

המשך קריאה

מידע נוסף

  • קשה
  • שעה וחצי
  • כמה ימים אם מכינים הכל מהתחלה
  • כן
  • כן
  • סו-וויד
    מכונה לפריסת בשר
    תבנית אלומיניום חד-פעמית
  1603 צפיות
  0 תגובות
בחזרה לראש העמוד
any_module

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.