קרם קטלן עם אגסים, תמרים וקציפת מרציפן

קרם קטלן עם אגסים, תמרים וקציפת מרציפן
ניחוח קינמון, תפוזים ושקדים. הורס צילום: עמנואל רוזנצוייג

קרם קטלן אשר מקורו באיזור קטלוניה שבצפון מזרח ספרד (ברצלונה), הוא גרסה מרתקת של קרם ברולה.

אותו בסיס, רק בניחוח תפוזים וקינמון.

כאן, המתכון מועשר בשוקולד לבן ומובא עם תוספת אגסים שבושלו במעט אלכוהול, תמרים ועל הכל קציפת מרציפן מטריפה.

קינוח שאי-אפשר לעמוד בפניו!!!

המתכון מובא בהשראת מתכון דומה שפורסם ב"על-השולחן".

המשך קריאה
  3727 צפיות
  0 תגובות
בחזרה לראש העמוד
any_module

אין כמו לגעת, להפעיל, לראות ולטעום!

אני אבוא אלייך הביתה עם התרמומיקס
להדגמה טעימה ומפתיעה.

חינם, ללא כל התחייבות.

בקישור הזה יש טופס קצרצר למילוי פרטים.
אנו נחזור לתיאום ההדגמה.