מסעדות בארץ, כלים שאפשר לקנות כאן ולשפר את חווית הבישול וספקי מזון משובח - הכל מנסיון אישי.

Fast & Crust

Fast & Crust

אבן השמוט שירתה אותי בנאמנות שנים רבות.
טוב, אולי לא בדיוק אותה אבן, שכן היא נסדקת די מהר.
חוץ מזה, היות ואני לא מוציא את האבן מהתנור, היא הראשונה לספוג את טפטופי השומן ושאר חומרי האפייה והצלייה שמבעבעים בתנור ובסופו של דבר, האבן כבר לא תמיד מתאימה לאפייה ישירה.

המשך קריאה
2530 צפיות
0 תגובות

מסעדת סהרה

מסעדת סהרה
מסע אל מסורת של טעמים צילום: עפרה קיוי

כמו מגדלור המורה את הדרך, מבצבץ המבנה המפואר של מסעדת סהרה וקורא אל השולחן.....
המבנה ששוחזר ביד אוהבת אבן על אבן כפי שהיה לפני כ-150 שנה ע"י מר זועבי, הבעלים, נותן מייד עם הכניסה תחושת פאר צנועה, מרחב, חום, בית.

המשך קריאה
1668 צפיות
0 תגובות

טחינת אל-ארז

טחינת אל-ארז
חומר גלם משובח, אין סוף שימושים צילום: עמנואל רוזנצוייג

באחת הטיסות לניו יורק, נכנסה פתאום דיילת מקסימה לקוקפיט, עם חיוך ממיס.
בידה האחת הציעה סלט ירקות סטנדרטי של מטוסים, ובידה השנייה קופסת טחינה.

זהו היה תחילתו של סיפור אהבה.

המשך קריאה
תגיות:
6023 צפיות
0 תגובות

סימפוניה לכבשה טמפלרית - נווה הגר

סימפוניה לכבשה טמפלרית - נווה הגר
מעניין מה הטמפלרים היו אומרים היום איור: ארנון קרמר

"נווה הגר" בבית לחם הגלילית, הוא מקום קסום, בו ההיסטוריה הלאומית שזורה בזו המשפחתית. מסעדת שף, סוויטות מפנקות וכבשים ששומעות מוסיקה קלאסית.. מקום להתרגש בו

המשך קריאה
1998 צפיות
0 תגובות
בחזרה לראש העמוד