Fast & Crust

Fast & Crust

אבן השמוט שירתה אותי בנאמנות שנים רבות.
טוב, אולי לא בדיוק אותה אבן, שכן היא נסדקת די מהר.
חוץ מזה, היות ואני לא מוציא את האבן מהתנור, היא הראשונה לספוג את טפטופי השומן ושאר חומרי האפייה והצלייה שמבעבעים בתנור ובסופו של דבר, האבן כבר לא תמיד מתאימה לאפייה ישירה.

 

השבוע "נחת" בתנור האפייה שלי מוצר חדש שבא לפתור את חסרונות אבן השמוט ולשפר מאד את יתרונותיה:
משטח הפלדה Fast&Crust!

כשמו כן הוא. לוח פלדה אשר אוצר חום רב, יעיל הרבה יותר מאבן השמוט, ומפיץ אותו בעוז ישירות לבצק המונח עליו וגם סביבו. התוצאה: קרום פריך (קראסט) סביב מאפה נימוך הנאפה במהירות של תנור מקצועי.
מה עוד אפשר לבקש כאשר אופים פיצה, פוקאצ'ה או לחם...

בנסיון הראשון שלי, קצת התרשלתי בזמן הכנסת מאפה בצל וגבינת עיזים והוא התקפל לי לגמרי על המשטח. ברור שהגבינה והשמן מהבצל המטוגן נצרבו על משטח ה-Fast&Crust מייד. מצאתי שקל מאד לנקות את המשטח - פשוט משפשפים עם מברשת או אפילו נעזרים במרית (רצוי לא להשתמש במים). המשטח לא נסדר או נשבר.

אחת הסיבות העיקריות שהשארתי תמיד את אבן השמוט בתנור היא צניחת הטמפרטורה החדה בכל פעם שדלת התנור נפתחת. אבן השמוט עזרה להעלות את הטמפרטורה בתוך התנור מהר יותר.
עכשיו, לתחושתי, עם לוח הפלדה זה אפילו מהיר עוד יותר!!אין ספק שלוח הפלדה הזה ישאר גם הוא דרך קבע בתנור, מה גם שהוא דק וממש לא תופש נפח יקר!

החיסרון היחידי של לוח ה-Fast&Crust הוא שהפיתוי לאפות עכשיו גדול עוד יותר... מה שאומר התמודדות קשה יותר עם משמעת התזונה...

תודה פיין קוק על עוד מוצר מעולה!

פרטים מלאים:

לרכישה (וקבלת הטבה במתנה - גלגלת חיתוך פיצה): https://fastandcrust.co.il/deal/eroll2

אתר אינטרנט: fastandcrust.co.il

פייסבוק: facebook.com/fastandcrust

 

מסעדת סהרה

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
רביעי, 19 דצמבר 2018

Captcha Image

אודות המחבר/ת

טייס ברוב שנות חייו ובשלן אפילו הרבה יותר מזה. שותף ב - TOP TWO, מומחה לבניית קונספט מולטימידה. אב ...
בחזרה לראש העמוד