הטיסות היום יומיות של עמנואל לחו"ל במסגרת עבודתו כטייס והמפגשים הקולינריים הרבים שנוצרו לאחר השתתפותו בתוכנית הטלוויזיה "מאסטר שף", העשירו מאד את עולמנו. מסעדות מעניינות, כלים מיוחדים, טיולים שכיף לחוות ולספר עליהם.

במדור זה תמצאו המלצות - כולן על בסיס התנסות אישית, בין אם במקרה ובין אם לבקשת גוף זה או אחר. מאחורי כל ההמלצות אנו עומדים כמו היינו ממליצים לחברים קרובים, כאשר רוב ההמלצות הן מטעמנו ללא כל תמורה.

קטגוריות משנה לקטגוריה זו:

בא לי לוקאלי, בא לי גלובאלי

הסומבון - תאילנדי אסלי

הסומבון - תאילנדי אסלי
פירות ים במיטבם צילום: עמנואל רוזנצוייג

האוכל התאילנדי כבש אותי כבר ביום הראשון של חיי בבנגקוק.

המסעדה שפתחה את הצוהר הגורלי לעולם האסייתי בכלל והתאלינדי בפרט, היא מסעדת הסומבון שברחוב סוראוונג.

מסעדת דגים ופירות ים המגישה מנות עשירות בטעם ומרקם, במגוון עצום ומבלבל - בלי יומרה מסביב. שולחנות פשוטים, כלים בסיסיים. נותנים את הכבוד המלא לאוכל.

ב-1 ביולי 2012 לקחתי איתי את צופי תוכנית הבוקר בערוץ 2 "יום חדש" לסיור קצר.

המשך קריאה
2587 צפיות
0 תגובות

שוק פריזאי

שוק פריזאי
כל תות בונבון צילום: עמנואל רוזנצוייג

בכל עיר בעולם, אני קודם כל מחפש את השווקים.

המפגש עם התוצרת העונתית המקומית, בלי האריזות התעשייתיות אבל עם סידור מושך שהרוכלים השקיעו בו בכל ליבם תוך דגש על יצירתיות שפיתחו עם השנים.

מבין עשרות שווקים קטנים בפריז, יש אחד מקסים, קרוב למלון בו אני מתאכסן, אבל גם קרוב לשער הנצחון שאין כמעט תייר שלא עובר בו.

במסגרת תוכנית הטלוויזיה "יום חדש", אני לוקח את הצופים לסיור רומנטי בשוק.

המשך קריאה
2164 צפיות
0 תגובות

הכל בגלל כבד קצוץ

הכל בגלל כבד קצוץ
שמח בניו יורק איור: ארנון קרמר

למי שמחפש את הצד השמח של התרבות היהודית מומלץ מאד להשקיע ולהגיע לדרום מנהטן על הגבול שבין הוילג' לצ'ייינה טאון . ברחוב Christie 157 ממוקמת מתחת למפלס הכביש, מסעדה של פעם המגישה אוכל יהודי של פעם. המקום פועל כל השבוע אולם בשישי בערב השמחה מובטחת ומומלץ להזמין מקומות מראש

המשך קריאה
2714 צפיות
0 תגובות

המערב הגבוה

המערב הגבוה
אווירה תוססת, אוכל מצויין, אירוח חם צילום: עמנואל רוזנצוייג

אמריקאי, פרסי ושני ישראלים נפגשים במסעדה... נשמע כמו התחלה של בדיחה, לא?

 

אז זהו, שלא. יש כאן סיפור יפה ומוצלח על ארבעה גברים שמצאו את עצמם בלוס אנג'לס, רחוק מאד מכור מחצבתם ומשפחתם. הארבעה גילו אחד את השני בהדרגה, עד שלפני שנתיים פתחו מסעדה מופלאה בסנטה מוניקה, אחת השכונות המפורסמות ותוססות ביותר של לוס אנג'לס.

המשך קריאה
4631 צפיות
0 תגובות
בחזרה לראש העמוד