טמפרור? לא אצלי. גנאש שוקולד

טמפרור? לא אצלי. גנאש שוקולד
מתוק לו מתוק לו צילום: עפרה קיוי

יש דרך להכין לפי החוקים והכתובים, ויש אותי וחוקיי שלי.

תאמינו לי, זה טעים ואולי אפילו יותר טעים.

מצרכים:

  • חבילה וחצי שוקולד מריר (85% לאנשי הפליאו) / מריר / רגיל  פרה
  • מיכל שמנת להקצפה
  • 25 גרם חמאה
  • קורט מלח ים – מלח גס
  • פתיתי צי'לי (לא חובה)
  • תבנית סיליקון בכל צורה שתרצו
  • אבקת קקאו מאיכות טובה

אופן ההכנה:

  1. לקלחת להכניס קוביות שוקולד ושמנת להקצפה, על אש קטנה לערבב עד שהשוקולד מכיל לתוכו את השמנת, להוריד מהאש
  2. להוסיף את החמאה ולערבב היטב
  3. את התערובת לצקת לתוך התבניות ומייד לפריזר לשעה עד שעה וחצי בערך

ההגשה:

  1. להוציא את ה"גאנש " מהתבניות לצלחת עם אבקת קקאו ולגלגל כל "גאנש" כך שיעטף היטב, לנער שאריות
  2. לשים מעל כל "גאנש" כמה גבישוני מלח גס ולהגיש
  3. אפשרויות הגשה: עם פירות יער, גלידה, קצפת, סורבה, וכו' וכו'

זהו! תהנו

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

טארט תאנים וקרם שקדים בפילו עם קרם לבנה מוקצף ופיר...
למי קראתם "יא תות"?

פוסטים קשורים

 

תגובות 2

אורח
אורח - שגיא בתאריך שישי, 27 אפריל 2018 14:58
כמה חמאה?

כמה חמאה?

כמה חמאה?
עמנואל רוזנצוייג בתאריך ראשון, 29 אפריל 2018 22:05
כמות חמאה מתוקנת

25 גרם חמאה. אכן הנתון היה חסר ועכשיו מתוקן.
תודה!

25 גרם חמאה. אכן הנתון היה חסר ועכשיו מתוקן. תודה!
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
ראשון, 14 אוגוסט 2022

Captcha Image

אודות המחבר/ת

טייס ברוב שנות חייו ובשלן אפילו הרבה יותר מזה. שותף ב - TOP TWO, מומחה לבניית קונספט מולטימידה. אב ...
בחזרה לראש העמוד