פירות טרופיים הם בסיס נפלא לסלסה רעננה שמקפיצה דג מטוגן ובשרים עדינים צלויים כמו פרגית, למשל.
הליצ'י העסיסי עם הליים העוקצני והנענע, יוצרים סלסה מופלאה ואקזוטית. קצת צ'ילי, כוסברה ופיסות עדינות של בצלצלי שאלוט - והנה אנו הופכים מנות מטוגנות וצלויות בסיסיות למנות נפלאות ומגרות.
הסלסה הזו תלווה נהדר כל דג מטוגן, צלוי או אפוי וגם פרגיות צלויות באופן הכי פשוט, או במרינדה מתקתקה של רוטב וורצ'סטר, מייפל ופפריקה.
אפשר על בסיס הסלסה הזו, להוסיף 5 דקות לפני ההגשה קוביות דק ים מפולט ולהגיש כסביצ'ה טרופי נפלא.
חומרים לארבע מנות:
אופן ההכנה
When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.
תגובות