פריך, צבעוני, כיף של בוקר צילום: עמנואל רוזנצוייג

לפעמים, חיבור פשוט בין שני מרכיבים בסיסיים, יוצר פינוק מפתיע ומשמח.

עמיתה לעבודה השוויצה (בצדק) במנה שבנה אלעד הציג לה. אחרי שהצעתי לו לפרסם, הוא היה מספיק כן כדי להצביע על המקור. אז מקורי או לא, מספיק אנשים שמחו עוד לפני שניסיתי. אחרי שניסיתי בעצמי, שמחו גם כל בני הבית.

ביצת עין שטוגנה בתוך טבעת בצל קריספית. כיף.

חומרים לארבע מנות:

אופן ההכנה

  1. מכינים 3 קערות קטנות לתוכן מכניסים את הקמח, החלב ופירורי הפנקו. אם רוצים להשתמש גם בשומשום - מערבבים אותו בקערה עם פירורי הפנקו.
  2. חותכים את הבצל לפרוסות עבות מהאמצע. משתי הפרוסות הכי גדולות, מפרידים בעדינות את שתי הטבעות החיצוניות. בסופו של דבר מתקבלות 4 טבעות גדולות (כגודל הבצל). את שאריות הבצל שומרים לשימוש אחר.
  3. מחממים מחבת אשר מכילה את ארבע טבעות הבצל בשכבה אחת.
  4. מוסיפים שמן בגובה 2 מילימטר או חמאה עם קצת שמן (כל שמן אשר אתם משתמשים בו לטיגון חביתה יתאים כאן).
  5. טובלים את טבעות הבצל בחלב, אחרי זה בקמח, אחרי זה שוב בחלב ואז בפירורי הפנקו. אין צורך לצפות באופן מלא כמו שניצל. מספיק שנדבקים פירורים מסביב, אשר עם הטיגון ייצרו נקודות קראנצ'יות.
  6. מטגנים על אש בינונית את טבעות הבצל, משני הצדדים. בערך 2-3 דקות לצד. חשוב להקפיד לא לשרוף את פירורי הפנקו עם שמן חם מידי.
  7. לתוך טבעות הבצל שכבר התרככו מעט, שוברים את הביצים - ביצה לטבעת.
  8. מפזרים על הביצים מעט גבינה קשה מגוררת ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  9. אחרי שתי דקות טיגון, מכסים את המחבת וממשיכים לטגן עד שהחלק העליון נקרש והחלמון מתחיל להעלם מתחת לחלבון.
  10. מעבירים לצלחת הגשה, מטפטפים מעט טבסקו (לא חובה), מסדרים סלט קטנטן ליד ומגישים עם לחם טרי.

אפשר כמובן להוסיף לביצים גם נקניק מכל סוג, או פלפל חריף קצוץ דק, או עירית או כל דבר אחר שהייתם מוסיפים לביצת עין.

פורסים בצל גדול לטבעות ומפרידים את הגדולות ביותרציפוי טבעות בצל בפירורי פנקוטיגון מוקדם של טבעות הבצל הוספת הביצים לטבעות הבצל כיסוי המחבת עד סוף הטיגון onion-eggs-05