חטיף קוקוס בפנקו

חטיף קוקוס בפנקו
איך לא חשבו על זה קודם צילום: עפרה קיוי

השתגעתי? אז מה?

אנשים "נורמליים" אוכלים בד"כ ממתק לאחר הוצאתו מהעטיפה, אני לא.
למה? ככה!

בואו לנסות, זה אחר, זה טעים, מפתיע (תלוי בממתק)

אז תקנו ממתק שאתם אוהבים, אני קניתי קוקוס מצופה שוקולד (ראו תמונה)

  1. להקפיא את הממתק
  2. לטבול אותו קפוא בביצה ובפנקו
  3. להעביר למחבת עם מעט חמאה ולטגן עד הזהבה

אז השד לא נורא כל כך, נכון? תהנו!

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

ביצה לי חביבה
זריחה בצלית - ביצת עין בטבעת בצל

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
ראשון, 07 אוגוסט 2022

Captcha Image

אודות המחבר/ת

עפרה קיוי היא אושייה קולינרית נחשבת במחוזותינו. חיה ונושמת מטבח 24/7.  לפרנסתה ולגם לשמחתה, הי...
בחזרה לראש העמוד