ביצה !

חומר גלם נהדר, המזון המושלם , ידידותי.

והפעם ענן בצלחת , כה פשוט וכה שונה.

 

חומרים למנה אחת

אופן ההכנה

  1. להקציף/ לטרוף היטב היטב את החלבון עם התוספת שבחרתם למקצפת אחידה ללא גושים.
  2. לחמם מחבת אשר ניתן להכניס לתנור, משומנת מעט, בחום קטן /בינוני נמוך ולהציב את הרינג באמצע המחבת.
  3. לשפוך לתוך הרינג את החלבון המוקצף, לחכות מספר דקות שהחלבון יתחיל להתגבש בתוך הרינג אך להקפיד שלא ישרף.
  4. לפתוח בראשו של החלבון חור בגודל החלמון ולשפוך את החלמון לתוך החור.
  5. להעביר לתנור בחום נמוך/בינוני (תלוי בתנור) ולאפות עד מוכנות החלמון.
  6. עם סכין לנתק את הביצה מהרינג ולהעביר לצלחת הגשה עם תוספות כגון: סלט, גבינות, נקניקיות וכו'.