חביתה בטורטייה

חביתה בטורטייה
לאכול בידיים צילום: עפרה קיוי

נשנוש זריז של חביתה משודרגת ופיקנטית בתוך טורטייה, מוכנה לאכילה ביד.

המתכון הוגש במקור על ידי עופרה קיוי תחת המדור עופצ'וק

מצרכים (למנה אחת):

  • 1 בצל בינוני - חתוך לשמיניות או אחרת, מטוגן עד השחמה
  • 2 ביצים בלולות עם כף אריסה מוכנה או ביתית (מתכון בקישור הזה)

הכנה:

  1. במחבת לשים את הבצל המטוגן ולשפוך את בלילית הביצים והאריסה, לעשות מקושקשת. (כמובן מלח)
  2. לחמם טורטייה במיקרו או על מחבת.
  3. להכניס את החביתה לטורטייה, לחתוך איזו עגבנית אדמומית, זית שחרחר.

לא לוותר על האריסה - משדרגת את המנה ברמות ותודו לעצמכם.

 

0
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

פרנץ' טוסט בעיטור תותים טריים
קוויקי

פוסטים קשורים

 

תגובות

עוד אין תגובות לפוסט זה. זה הזמן לתגובה ראשונה שלך
כבר רשום/ה באתר? לוגאין כאן
אורח
ראשון, 14 אוגוסט 2022

Captcha Image

בחזרה לראש העמוד