כמה פשוט, ככה עשיר וטעים צילום: עפרה קיוי

אחת מהאפשרויות החביבות עלי לארוחת ערב או צהריים

מצרכים למנה :

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את גבינת החלומי לקוביות בגודל ביס.
  2. להמיס את החמאה במחבת לשפוך פנימה מעט פירורי פנקו ולתת להם להשחים מעט, להוסיף את קוביות גבינת החלומי.
  3. להקפיץ ולסובב את המחבת כדי שיקבלו טיגון וציפוי מכל הצדדים.
  4. להוציא לצלחת נפרדת.
  5. במידה והמחבת "יבשה" מהחמאה, להוסיף עוד קוביית חמאה. ( לא לנקות אותה מהפירורים שנותרו רק להוסיף חמאה)
  6. לשפוך את בלילת הביצים, ולסובב את המחבת כמו לפנקייק. אש נמוכה.
  7. כאשר בסיס הביצים מתחיל להתייצב להוסיף את הצ'יפס ואת החלומי, להרים חצי מהחביתה ולכסות את המילוי.
  8. להעביר לצלחת הגשה, לפזר מעל מעט בצל קצוץ או פטרוזיליה.

בכוונה לא ציינתי מלח,פלפל - זה עניין של טעם, כי החלומי מלוחה.